دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Peter Geißler. Günter Heisterkamp
سری:
ISBN (شابک) : 3211486089, 9783211486092
ناشر: Springer Wien
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 685
[674]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Psychoanalyse der Lebensbewegungen: Zum körperlichen Geschehen in der psychoanalytischen Therapie - Ein Lehrbuch به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روانکاوی جنبشهای زندگی: در فرآیند فیزیکی درمانی روانکاوی - کتابنامه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نویسندگان بعد فیزیکی بین بیمار و درمانگر را از طریق ابزارهای روانکاوی و درمانی بررسی می کنند. این به مفاهیم اساسی سنتی و اصول درمان روانکاوی می پردازد. روان درمانگران و تحلیلگران معروف در اینجا نظر می دهند. آنها با استفاده از نمونه های متعدد از طیف گسترده ای از بیماری ها، خوانندگان را به اشکال آگاهی، درک و درمان راهنمایی می کنند. به این ترتیب، روانکاوی نظریه درمان خود را به روی فرآیند انتقال فوری (ضد-) می گشاید و اصل پسا-زمانی را تثبیت می کند. (کار بر روی چیزی پس از وقوع آن) از طریق اصل بی واسطه.
Die Autoren erschließen hier die leibliche Dimension zwischen Patient und Therapeut psychoanalytisch und -therapeutisch. Dies berührt tradierte Grundbegriffe und Behandlungsprinzipien der Psychoanalyse. Namhafte Psychotherapeuten/innen bzw. -analytiker/innen äußern sich hier. Sie führen Leser anhand zahlreicher Beispiele verschiedenster Krankheitsbilder zu Formen des Gewahrwerdens, Erfassens und Behandelns. So öffnet die Psychoanalyse ihre Behandlungslehre für das unmittelbare (Gegen)Übertragungsgeschehen und fundiert das Prinzip der Nachzeitlichkeit. (Etwas durcharbeiten, nachdem es geschehen ist) durch das Prinzip der Unmittelbarkeit.