دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Orkideh Behrouzan
سری:
ISBN (شابک) : 9780804797429, 9780804799416
ناشر: Stanford University Press
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 325
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 20 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Prozak Diaries: Psychiatry and Generational Memory in Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خاطرات پروزاک: روانپزشکی و حافظه نسلی در ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتاب خاطرات پروزاک تحلیلی است از گفتمان های نوظهور روانپزشکی در ایران پس از دهه 1980. این به بررسی تغییر فرهنگی در نحوه تفسیر و بیان حالات احساسی مردم با استفاده از زبان روانپزشکی میپردازد و نشان میدهد که چگونه تجربیاتی که زمانی در شعرهای لایهای غنی زبان فارسی بیان میشد، در دهه 1990 به بخشی از یک گفتمان بالینی تبدیل شد. روی خلق و خو و تاثیر در این پرسش که چگونه گویش روانپزشکی به زبان روزمره تبدیل میشود، کتاب اشکال فرهنگی ایجاد شده توسط این گفتمان بالینی را تجزیه و تحلیل میکند، فرهنگهای فردی، حرفهای و نسلی پزشکیسازی را در سایتهای مختلف از برخوردهای بالینی و آموزش روانپزشکی گرفته تا مصاحبههای صمیمی، آثار هنری و رسانه ها و وبلاگ های فارسی این کتاب از دریچه روانپزشکی نشان می دهد که چگونه تجربیات تاریخی مذاکره می شود و چگونه نسل ها شکل می گیرند. ارکیده بهروزان شرایط تاریخی را که باعث توسعه گفتمان های روانپزشکی در ایران شده است، ردیابی می کند و راه هایی را آشکار می کند که در آنها هم بازتاب می کنند و هم به طور فعال حساسیت های فرهنگی ایرانیان را شکل می دهند. او که یک پزشک و یک انسانشناس است، دیدگاههای بالینی و انسانشناسی را به منظور بررسی مناطق خاکستری بین حافظه و زندگی روزمره، بین علائم فردی و حافظه نسلی ترکیب میکند. Prozak Diaries کاوش زبان را به عنوان تجربه ارائه می دهد. بهروزان در تفسیر روایات بالینی و نسلی نه تنها تاریخ روانپزشکی در ایران معاصر را می نویسد، بلکه داستانی از چگونگی روایت داستان ها می نویسد.