دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Abbas Vali
سری: International Library of Essays in Law & Legal Theory
ISBN (شابک) : 0814787738
ناشر: NYU Press
سال نشر: 1993
تعداد صفحات: 154
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 14 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Pre-Capitalist Iran: A Theoretical History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایران قبل از سرمایه داری: یک تاریخ نظری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"ایران یک مورد کلیدی در ادبیات علمی اجتماعی جوامع پیشاسرمایه داری است و این کتاب با آگاهی دقیق از روابط دولتی و ارضی آن." - پل هرست، دانشگاه لندن ایران یک مورد کلیدی در ادبیات علمی اجتماعی در مورد جوامع ماقبل سرمایه داری است و این کتاب با آگاهی دقیق از روابط دولتی و ارضی آن به دست آمده است. ارزیابی انتقادی ولی از تلاش برای توصیف این نهادها کامل، دقیق و منصفانه است. کتاب او از نظر فکری بسیار جذاب است.» - پل هرست، کالج بیرکبک، دانشگاه لندن ایران قبل از 1906 نمونه ای جذاب از جامعه ماقبل سرمایه داری است. آیا ایران در قرون قبل از انقلاب مشروطه 1906 اساساً یک جامعه فئودالی بود؟ یا یک آسیایی مستبد بود؟ عباس ولی در این پرتره روشنگر از سیاست و جامعه در ایران قاجار به بررسی این پرسشها و پرسشهای دیگر میپردازد تا مفاهیم جدیدی برای تحلیل دولت و روابط اجتماعی در ایران پیشاسرمایهداری ایجاد کند. جلد اول تاریخ نظری ایران قاجار، شامل فصول مارکسیسم و تاریخ نگاری ایران پیشاسرمایه داری است. مفاهیم اقتصادی رانت فئودالی; اقتدار سیاسی، حاکمیت و مالکیت مالکیت در گفتمان سیاسی قرون وسطی؛ و سازماندهی تولیدات کشاورزی در ایران پیش از سرمایه داری. جامعه ایران قبل از انقلاب مشروطه 1906 را چگونه می توان توصیف کرد؟ ولی در این کتاب که اولین تاریخ نظری در نوع خود است، مناظره دیرینه مورخان و دانشمندان علوم اجتماعی بر سر این موضوع محوری را به عنوان نقطه آغاز می کند. او کار آن دسته از محققانی را که استدلال کردهاند که نهادهای ایرانی پیش از قرن بیستم اساساً فئودالی بودهاند، و کسانی که مفهومسازی جایگزینی از ایران بهعنوان جامعهای آسیایی پیشنهاد کردهاند، انتقادی میکند. از آنجایی که این مناقشه در چارچوب مطالعه تطبیقی تاریخ ایران و اروپای غربی صورت میگیرد، این کتاب همچنین به بررسی آثار نظریههای اجتماعی عالی که از آن سرچشمه میگیرد - آثار مارکس، وبر، ویتفوگل، اندرسون، بالیبار، هیندس و هرست، میپردازد. مان و دیگران. در نهایت، ولی با استفاده از نقدهای خود مفاهیم جدیدی را برای تحلیل دولت و روابط اجتماعی در ایران پیشاسرمایه داری بسط می دهد.