دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Juliana Ortegosa Aggio
سری:
ISBN (شابک) : 9788523216160
ناشر: Edufba
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: [297]
زبان: Portuguese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Prazer e desejo em Aristóteles به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب لذت و میل در ارسطو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این اثر، جولیانا مطالعه محکمی در مورد مسئله تربیت میل در ارسطو انجام می دهد که می توان آن را با این سؤال توضیح داد: چگونه می توان بخشی از ما را تربیت کرد که عقلانی نیست و بنابراین نمی توان آن را آموزش داد. دلایل خوب جستجو یا اجتناب از چیزی را درک کنید؟ اگر میل به جای پیروی از عقل، طبیعتاً به سوی چیزهای خوشایند معطوف شود، چگونه می توان آن را تعلیم داد، زیرا قادر به استدلال و درک استدلال نیست؟ نویسنده تحقیق خود را به دو بخش تقسیم میکند: بخش اول در مورد ماهیت لذت، و دوم در مورد رابطه بین میل و لذت و عقل. با این کار، او به دنبال درک این است که چگونه میل را می توان با عقل متقاعد کرد تا تنها با آنچه که به نظر می رسد خوب است، زیرا لذت بخش است، هدایت نشود.
Nesta obra, Juliana realiza um estudo sólido sobre o problema da educação do desejo em Aristóteles, que pode ser ilustrado com a seguinte pergunta: como é possível educar uma parte em nós que não é racional e que, portanto, não compreenderia as boas razões para buscar ou evitar algo? Se o desejo se direciona naturalmente para o que é prazeroso ao invés de seguir a razão, como seria possível ensiná-lo, uma vez que ele não é capaz de racionar e compreender argumentos? A autora divide sua investigação em duas partes: a primeira sobre a natureza do prazer, e a segunda sobre a relação do desejo com o prazer e a razão. Com isso, ela busca compreender como o desejo pode ser persuadido pela razão de modo a não se deixar conduzir apenas pelo que parece ser bom por ser prazeroso.