دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Marco José (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658135461, 9783658135478
ناشر: Springer
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 151
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب روانشناسی مثبت و ذهن آگاهی در زندگی روزمره مدرسه: پرورش همدلی: روانشناسی مثبت نگر، روانشناسی شخصیت و اجتماعی، روانشناسی عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Positive Psychologie und Achtsamkeit im Schulalltag: Förderung der Empathie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روانشناسی مثبت و ذهن آگاهی در زندگی روزمره مدرسه: پرورش همدلی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مارکو خوزه نشان می دهد که چگونه می توان شایستگی عاطفی را از طریق روانشناسی مثبت و ارتباط سازنده در کلاس ارتقا داد. رشد شخصیتی دانشآموزان و معلمان در پیشزمینه است تا شالودهای را برای پیوند اجتماعی ایجاد کند که بر آن شایستگی عاطفی ایجاد شود. نمونه هایی از نظریه ها و روش های تحلیل شده در مدارس به صورت توصیفی و نیز رویکردهای هنجاری روانشناسی، پژوهش مغز و آموزش استفاده می شود. توجه ویژه ای به نگرش معلم می شود، زیرا این به عنوان یک مرجع مستقیم برای دانش آموزان و در نتیجه نمونه ای است که آنها می توانند از آن بیاموزند.
Marco José zeigt auf, wie emotionale Kompetenz durch positive Psychologie und konstruktive Kommunikation im Unterricht gefördert werden kann. Die Persönlichkeitsbildung der Schüler sowie des Pädagogen stehen im Vordergrund, um das Fundament eines sozialen Beziehungsbandes zu schaffen, auf dem sich emotionale Kompetenz aufbauen lässt. Beispiele der analysierten Theorien und Methoden in Schulen werden ebenso deskriptiv herangezogen wie auch normative Ansätze der Psychologie, der Hirnforschung und der Pädagogik. Besonderes Augenmerk wird auf die Haltung der Lehrkraft gelegt, da diese den Schülern als direkte Bezugsperson und somit auch als Beispiel dient, an dem sie lernen können.
Front Matter....Pages 1-17
Einleitung....Pages 19-19
Anatomie des emotionalen Lernens....Pages 21-37
Intelligenz(en)....Pages 39-54
Emotionen und Gefühle....Pages 55-64
Salutogenese und Resilienz....Pages 65-70
Achtsamkeit....Pages 71-77
Wohlbefinden in der Schule....Pages 79-83
Beziehung zwischen den SuS und der Lehrkraft....Pages 85-89
Die Rolle des Lehrers....Pages 91-106
Konstruktive Kommunikation....Pages 107-135
Exemplarischer Unterrichtsentwurf zum Thema „Gefühle lesen“....Pages 137-149
Back Matter....Pages 151-158