دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Mari Mikkola
سری:
ISBN (شابک) : 0190640073, 9780190640071
ناشر: Oxford University Press
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: 312
[313]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 12 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Pornography: A Philosophical Introduction به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پورنوگرافی: مقدمه ای فلسفی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بحثها بر سر هرزهنگاری معمولاً داغ و عمیقاً قطبی میشوند - مانند سایر موضوعاتی که به رابطه جنسی مربوط میشوند، پورنوگرافی هستهای از ارزشها و اعتقادات ما را کاهش میدهد. بحث های فلسفی در مورد پورنوگرافی مملو از سوالات دشوار است: پورنوگرافی چیست؟ چه می کند پورنوگرافی انجام دهید (اگر اصلاً چیزی باشد)؟ آیا مصرف پورنوگرافی یک موضوع خصوصی بی ضرر است یا اینکه پورنوگرافی حقوق مدنی زنان را نقض می کند؟ در صورت وجود هر چیزی، از نظر قانونی در مورد پورنوگرافی چه باید کرد؟ آیا میتوان یک موضع واقعاً فمینیستی طرفدار پورنوگرافی وجود داشت؟ پاسخ به این سؤالات به دلیل سردرگمی گسترده در مورد تعهدات مفهومی و سیاسی مواضع مختلف ضد و طرفدار پورنوگرافی و اینکه آیا این مواضع حتی در تنش با یکدیگر هستند، پیچیده است. برای شروع، افراد مختلف پورنوگرافیرا به طور متفاوتی درک می کنند و می توانند به راحتی از کنار یکدیگر صحبت می کنند. ماری میکولا به منظور روشن کردن بحث و پیشرفت فلسفی واقعی در بحث درباره موضوع پورنوگرافی، در اینجا مقدمه ای قابل دسترس برای بحث های فلسفی معاصر ارائه می دهد که از دیدگاه فلسفی فمینیستی انجام می شود. این نقطه شروع بررسی کتاب از نظر اخلاقی خنثی است و کتاب بحث جامعی از مواضع مختلف فلسفی در مورد پورنوگرافی ارائه می دهد که در اخلاق، زیبایی شناسی، فلسفه فمینیستی، فلسفه سیاسی، معرفت شناسی و هستی شناسی اجتماعی یافت می شود. کتاب روشن می کند موضعگیریهای متفاوت در بحث، در نتیجه شفافسازی و کمک به خوانندگان برای درک اینکه دقیقاً چه چیزی به عنوان مخاطره است. علاوه بر این، اگرچه کتاب برای یک دیدگاه واحد استدلال نمی کند، اما دیدگاه های فلسفی ماهوی را در مورد جنبه های مختلف بحث های فلسفی در مورد پورنوگرافی مطرح می کند. میکولا در نهایت به خوانندگان بینشهای روششناختی مهمی درباره انجام کار فلسفی روی چیزی بهاندازه هرزهنگاری فراگیر ارائه میدهد.