دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: World Bank. Operations Evaluation Dept
سری:
ISBN (شابک) : 0821320815, 9780821320815
ناشر: World Bank
سال نشر: 1992
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 643 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Population and the World Bank: implications from eight case studies, Page 81 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جمعیت و بانک جهانی: پیامدهای هشت مطالعه موردی، صفحه 81 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مطالعه با بررسی نقش بانک در هشت کشور به بررسی فعالیت های بانک در بخش جمعیت می پردازد. این پرسش با این پرسش آغاز میشود که از حدود سال 1968 که بانک اعلام کرد وامدهی به این بخش را آغاز میکند، چه تغییرات جمعیتشناختی و مرتبط با آن روی داده است، چه سیاستهای دولتی مؤثر بر این روندها وضع شده است و بانک چه نقشی در مقابل سایر اهداکنندگان داشته است. در طول این مدت؟ نتایج بدست آمده بر اساس بازدیدهای میدانی، مصاحبه و بررسی اسناد و ادبیات است. تصویری که به دست می آید، تنوع قابل توجهی از فعالیت ها و تجربیات است که تعمیم از آن آسان نیست. با این حال، نتیجه کلی این است که پس از شروع آهسته، متوقف شده و گاهی اوقات معیوب، بانک به تدریج در این زمینه موثرتر شده است. از این نقطه به بعد، بیشتر آنچه مورد نیاز است، شامل جهت گیری مجدد و تغییر در تأکید است نه انحراف رادیکال از شیوه های اخیر و سطوح بودجه.
This study examines the Bank's activities in the population sector by reviewing its role in eight countries. It begins by asking what demographic and related socio-economic changes have occurred since about 1968 when the Bank announced it would begin lending for this sector, what government policies affecting these trends were instituted and what role was played by the Bank vis a vis other donors during this period? The conclusions reached are based on field visits, interviews and a review of documents and literature. The picture that emerges is one of considerable diversity of activities and experiences, from which it is not easy to generalize. However, the overall conclusion is that, after slow, halting and sometimes faulty starts, the Bank has become progressively more effective in this field. From this point forward, most of what is needed involves reorientations and shifts in emphasis rather than radical departures from recent practices and levels of funding.