دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Bernard Lewis. Amnon Cohen
سری: Princeton Legacy Library
ISBN (شابک) : 0691602832, 9780691602837
ناشر: Princeton University Press
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 229
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 11 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Population and Revenue in the Towns of Palestine in the Sixteenth Century به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جمعیت و درآمد در شهرهای فلسطین در قرن شانزدهم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آمنون کوهن و برنارد لوئیس با بررسی جمعیت و درآمد شش شهر فلسطینی - اورشلیم، الخلیل، غزه، رامی، نابلوس و صفد- در قرن شانزدهم، تعداد، ترکیب و توزیع مسلمانان، مسیحیان را در نظر گرفتند. و جمعیت یهودی، و در مورد عناوین مختلف درآمد، نحوه ارزیابی و جمع آوری، بازده و مقصد پول جمع آوری شده بحث کنید. این تک نگاری این تحولات را به تفصیل در یک دوره طولانی و برای منطقه قابل توجهی از امپراتوری عثمانی ردیابی می کند.
بر اساس ثبت Tapu در استانبول و آنکارا، این کتاب ارائه می دهد. برای جهان دانشگاهی مجموعه ای و تجزیه و تحلیل اسنادی که قبلاً به جز برای تعداد بسیار کمی از مردم در دسترس نبودند و قابل خواندن نبودند. ترجمهها و حاشیهنویسیهای این متون، اصطلاحات و نهادهای موجود در بررسیهای عثمانی در مورد جمعیت و مالیات را روشن و توضیح میدهند. پروفسور کوهن و لوئیس این واقعیت را ثابت می کنند که در شهرهای فلسطین، جمعیت و درآمد در اواسط قرن شانزدهم، زمانی که شرایط مخرب فتح ناپدید شده بود و اداره عثمانی به خوبی مستقر شده بود، توسعه موازی نسبتاً شگفت انگیزی را نشان داد. سپس، در نیمه دوم قرن، دوباره دچار رکود اقتصادی شدند.
در ابتدا در سال 1978 منتشر شد.
کتابخانه میراث پرینستون از آخرین نسخه چاپی استفاده می کند. -فناوری درخواستی برای در دسترس قرار دادن دوباره کتابهایی که قبلاً چاپ نشدهاند از فهرست برجسته انتشارات دانشگاه پرینستون. این نسخه ها متون اصلی این کتاب های مهم را حفظ می کنند و در عین حال آنها را در نسخه های با جلد شومیز و جلد سخت ارائه می دهند. هدف کتابخانه میراث پرینستون افزایش چشمگیر دسترسی به میراث علمی غنی موجود در هزاران کتاب منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه پرینستون از زمان تأسیس آن در سال 1905 است.