دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Luisa Girnus
سری: Bürgerbewusstsein
ISBN (شابک) : 9783658272197
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden; Springer VS
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: XVI, 375
[383]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Politische Legitimation und politisches Lernen: Eine Studie aus politikdidaktischer Perspektive به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مشروعیت سیاسی و یادگیری سیاسی: مطالعه ای از دیدگاه آموزشی سیاسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
لوئیزا گیرنوس رابطه نزدیک بین یادگیری سیاسی و مشروعیت سیاسی را با توجه به بلوغ سیاسی نشان می دهد. مشروعیت سیاسی به عنوان توجیه و ارزیابی کنش سیاسی درک می شود - درکی که در پس زمینه بحران های مشاهده شده در حال حاضر ایجاد می شود و بر مذاکره هنجارهایی تمرکز می کند که مشروعیت را در کل جامعه ایجاد می کند. با توجه به یادگیری سیاسی، نویسنده این سوال را درباره ارتباط ذهنی اظهارات مختلف مشروعیت در عمل سیاسی مطرح می کند. او با استفاده از یک مطالعه مقطعی با جوانان، ارتباط منتسب به اظهارات مختلف مشروعیت در مبادلات مربوط به کنش سیاسی را نشان می دهد. با توجه به اجرای آموزشی، لویزا گیرنوس توضیح میدهد که چرا میتوان علل یادگیری را یافت و همچنین باید در انتساب متفاوت مربوط به معیارهای قانونی جستجو کرد.
Luisa Girnus zeigt das enge Verhältnis von politischem Lernen und politischer Legitimation hinsichtlich politischer Mündigkeit auf. Politische Legitimation wird dabei als Begründen und Bewerten politischen Handelns verstanden – ein Verständnis, das vor dem Hintergrund aktuell beobachteter Krisenhaftigkeit entwickelt wird und das gesamtgesellschaftliche Aushandeln legitimitätsbegründender Normen in den Mittelpunkt rückt. Im Hinblick auf politisches Lernen stellt die Autorin dabei die Frage nach der subjektiven Relevanz verschiedener Legitimationsaussagen in der politischen Praxis. Anhand einer Querschnittsstudie mit Jugendlichen zeigt sie, welche Relevanz verschiedenen Legitimationsaussagen im Austausch über politisches Handeln zugeschrieben wird. In Bezug auf die didaktische Umsetzung legt Luisa Girnus dar, wieso gerade in der unterschiedlichen Relevanzzuschreibung legitimationsgebender Kriterien Lernanlässe gefunden werden können und auch gesucht werden sollten.