دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Bernhard Ohlmeier. Andreas Brunold (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658028534, 9783658028541
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 387
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 11 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آموزش مدنی برای توسعه پایدار: یک مطالعه ارزشیابی: سیاست تطبیقی، سیاست و سیاست آموزشی، علوم سیاسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Politische Bildung für nachhaltige Entwicklung: Eine Evaluationsstudie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آموزش مدنی برای توسعه پایدار: یک مطالعه ارزشیابی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به عنوان بخشی از یک نظرسنجی تخصصی جهانی و بر اساس پنج منطقه جهانی که توسط یونسکو ایجاد شده است، این مطالعه مفاهیم آموزش برای توسعه پایدار را از منظر آموزشی سیاسی و اجرای عملی آنها در زمینه شرایط خاص کشور مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. موسسات آموزشی به این سؤال پاسخ داده می شود که تا چه اندازه می توان فرآیند دهه را در سطح بین المللی و ملی و نیز در زمینه های جامعه مدنی به عنوان یک پروژه دموکراتیزه سازی آموزشی-سیاسی به معنای «حکومت جهانی و خوب» درک کرد. از جمله، نویسندگان به این نتیجه می رسند که تنها استقرار دائمی ساختارهای آموزشی دموکراتیک، که باید به طور مساوی از فرآیندهای از بالا به پایین با حمایت دولت و از پایین به بالا مبتنی بر جامعه مدنی رشد کند، می توان در دراز مدت انتظار داشت که اصول راهنمای توسعه پایدار در منعکس کننده اقدامات دولت ها و شهروندان است.
Im Rahmen einer weltweit angelegten Expertenbefragung und bezogen auf die von der UNESCO etablierten fünf Weltregionen hat diese Studie die Konzepte einer Bildung für nachhaltige Entwicklung aus politikdidaktischer Perspektive sowie deren praktische Umsetzung vor dem Hintergrund von länderspezifischen Bildungsinstitutionen analysiert. Es wird die Frage beantwortet, inwieweit der Dekadenprozess auf internationaler und nationalstaatlicher Ebene sowie in zivilgesellschaftlichen Kontexten als bildungspolitisches Demokratisierungsprojekt im Sinne einer „Global- und Good Governance“ verstanden werden kann. Die Autoren kommen u.a. zu dem Ergebnis, dass erst die dauerhafte Etablierung demokratischer Bildungsstrukturen, die gleichermaßen aus staatlich unterstützten Top-down- und zivilgesellschaftlich fundierten Bottom-up-Prozessen erwachsen müssen, auf längere Sicht erwarten lassen, dass sich die Leitideen einer nachhaltigen Entwicklung im Handeln von Regierungen und Bürgern widerspiegeln.
Front Matter....Pages I-XIX
Einleitung....Pages 1-3
Bildung für nachhaltige Entwicklung im Rahmen der UN-Dekade....Pages 5-79
Politische Bildung für nachhaltige Entwicklung....Pages 81-139
Empirische Studie zur Umsetzung der UN-Dekade der Bildung für nachhaltige Entwicklung....Pages 141-147
Untersuchungsergebnisse....Pages 149-305
Fazit der Auswertung und weitere Perspektiven einer politischen Bildung für nachhaltige Entwicklung....Pages 307-313
Back Matter....Pages 315-377