دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Stefan Halft
سری: Spectrum Literaturwissenschaft / Spectrum Literature)
ISBN (شابک) : 3110302187, 9783110302189
ناشر: de Gruyter
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 305
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Poetogenesis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پوئتوژنز نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با شروع از «بحران معرفت» بیان شده، این مطالعه میان رشتهای، از جمله، رویکردهای نشانهشناختی ادبی و فرهنگی به «ادبیات و دانش» پیچیده را برای پژوهش در تاریخ ذهنیت و انسانشناسی ادبی مثمر ثمر میسازد. او بررسی میکند که چگونه عناصر دانش با منشأ ناهمگون، بهویژه از علوم به اصطلاح زیستی، در متون روایی آلمانی زبان از سالهای 1996-2007 بازنمایی میشوند، که بهطور خاص متنی طراحی شده و برای ساخت مفاهیم زندگی در جهان کارکرد شده است. میدان تنش بین زندگی عمومی بیولوژیکی، واقعی انسانی و حیات تاکیدی ممکن. در برابر این پس زمینه، مطالعه با جهت گیری نظری و روش شناختی روشن آن تعیین می شود، زیرا مفهومی از دانش را پیشنهاد می کند که می تواند از طریق تحلیل متن عملیاتی شود. پارامترها و پارادایمهای مرکزی را برای مذاکره درباره زندگی بهعنوان «ابژه دانش» نامگذاری میکند و از این طریق به نتیجهگیری در مورد هنجارها، ارزشها و نظام فکری فعلی فرهنگی اجازه میدهد. با انجام این کار، به رویکرد ذهنی-تاریخی به «زندگی» و بازنمایی و پردازش دانش در ادبیات کمک میکند.
Ausgehend von einer konstatierten 'Krise des Wissens]‛ macht diese interdisziplinäre Studie unter anderem literatur- und kultursemiotische Zugangsweisen zum Komplex 'Literatur und Wissen‛ für eine mentalitätsgeschichtliche und literaturanthropologische Forschung fruchtbar. Sie arbeitet heraus, wie Wissenselemente heterogener Herkunft, insbesondere aus den sogenannten Lebenswissenschaften, in deutschsprachigen Erzähltexten aus den Jahren 1996-2007 repräsentiert, textspezifisch gestaltet und für die Konstruktion von Lebenskonzeptionen im Spannungsfeld von allgemein biologischem, genuin menschlichem und möglichem emphatischen Leben funktionalisiert werden. Vor diesem Hintergrund ist die Studie durch ihre deutliche theoretisch-methodische Ausrichtung bestimmt, da sie einen textanalytisch operationalisierbaren Wissensbegriff vorschlägt und zur Anwendung bringt. Sie benennt zentrale Parameter und Paradigmen der Verhandlung von Leben als 'Wissensobjekt‛ und erlaubt dadurch Rückschlüsse auf das gegenwärtige kulturelle Normen-, Werte- und Denksystem. Sie leistet damit einen Beitrag zum mentalitätsgeschichtlichen Umgang mit 'Leben‛ und zur Repräsentation und Prozessierung von Wissen in Literatur gleichermaßen.