دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: First
نویسندگان: Sabine Frühstück
سری:
ISBN (شابک) : 0520295455, 9780520295452
ناشر: University of California Press
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 288
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 14 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بازی جنگ: کودکان و پارادوکس های نظامی گری مدرن در ژاپن: ژاپن، آسیا، تاریخ، مطالعه تاریخی و منابع آموزشی، باستان شناسی، مقالات، جغرافیای تاریخی، نقشه های تاریخی، تاریخ نگاری، مرجع، مطالعه و تدریس، تاریخ، استراتژی، نظامی، تاریخ، متعارف، خودروهای زرهی، سلاح گرم، سلاح و جنگ نظامی، نظامی ,تاریخ,مطالعات کودکان,علوم اجتماعی,سیاست و علوم اجتماعی,آسیا,تاریخ,علوم انسانی,کتابهای درسی جدید, مستعمل و اجاره ای,بوتیک تخصصی,نظامی,تاریخ,علوم انسانی,کتابهای درسی جدید, مستعمل و اجاره ای, SpecialtyBouti Sciences
در صورت تبدیل فایل کتاب Playing War: Children and the Paradoxes of Modern Militarism in Japan به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازی جنگ: کودکان و پارادوکس های نظامی گری مدرن در ژاپن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Sabine Frühstück در Playing War پیشنهاد جسورانه ای ارائه می کند: برای بیش از یک قرن در سراسر ژاپن و فراتر از آن، کودکان و مفاهیم کودکی به عنوان ابزاری برای اهداف کاملاً غیر کودکانه استفاده شده اند: اعتبار بخشیدن، اخلاقی کردن ، انسانی کردن و طبیعی کردن جنگ و احساساتی کردن صلح. او استدلال میکند که مفاهیم مدرن از جنگ بر مفهومی خاص و ایستا از کودک پافشاری میکنند و از آن بهرهبرداری میکنند: این که کودک، اگرچه تجسم آسیبپذیری و بیگناهی است، با این وجود ارادهای ذاتی برای جنگ دارد، و این موجود به ظاهر متناقض، معنای آن را نشان میدهد. انسان بودن فروهستوک در بررسی تلاقی کودکان/کودکی با جنگ/نظامی عوامل موذیانه ای را شناسایی می کند که این اتحاد را تداوم می بخشد، بنابراین در بنیادهای نظامی مدرن تجدید نظر می کند. او به این پرسش میپردازد که چگونه مفاهیم ذاتگرایانه دوران کودکی و جنگ بهطور مؤثری در هم تنیده شدهاند. چگونه مفروضات مربوط به دوران کودکی و جنگ به هم نزدیک شده اند. و اینکه چگونه کودکان و دوران کودکی بهعنوان سازههای نمادین و ابزارهای بلاغی قدرتمند، بهویژه در دهههای بین تلاشهای ملتسازی و امپراتوریسازی اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم تا جلوههای ناهموار جهانیسازی در آغاز قرن بیستم عمل کردهاند. -اول.