دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: James Robert Brown
سری: Routledge Studies in the Philosophy of Science
ISBN (شابک) : 0415872669, 9780415872669
ناشر: Routledge
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 194
[195]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Platonism, Naturalism, and Mathematical Knowledge به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب افلاطونی ، طبیعت گرایی و دانش ریاضی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مطالعه به یک موضوع اصلی در فلسفه کنونی می پردازد: افلاطون گرایی در مقابل طبیعت گرایی و گزارش هایی از هر دو رویکرد به ریاضیات ارائه می دهد که به طور اساسی در مورد کواین، مدی، کیچر، لاکوف، کولیوان و بسیاری دیگر بحث می کند. براون که با گزارشهای هر دو رویکرد شروع میشود، با این استدلال که تنها رویکرد افلاطونی میتواند اکتساب مفهوم را در تعدادی از موارد خاص در علوم توضیح دهد، از افلاطونیسم دفاع میکند. او همچنین برای دیدگاه خاصی از ریاضیات کاربردی استدلال می کند، دیدگاهی که از افلاطونیسم در برابر جایگزین های طبیعی حمایت می کند. این کتاب جذاب نه تنها بحث افلاطونی-طبیعت گرایان را در مورد ریاضیات به شکلی جامع ارائه می کند، بلکه نور قابل توجهی را بر جنبه های غیرریاضی بحثی که محور فلسفه معاصر است می تاباند.
This study addresses a central theme in current philosophy: Platonism vs Naturalism and provides accounts of both approaches to mathematics, crucially discussing Quine, Maddy, Kitcher, Lakoff, Colyvan, and many others. Beginning with accounts of both approaches, Brown defends Platonism by arguing that only a Platonistic approach can account for concept acquisition in a number of special cases in the sciences. He also argues for a particular view of applied mathematics, a view that supports Platonism against Naturalist alternatives. Not only does this engaging book present the Platonist-Naturalist debate over mathematics in a comprehensive fashion, but it also sheds considerable light on non-mathematical aspects of a dispute that is central to contemporary philosophy.