دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: R. M. Hare
سری: Maeştrii spiritului
ISBN (شابک) : 9732807342
ناشر: Humanitas
سال نشر: 1982
تعداد صفحات: 142
زبان: Romanian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Platon به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب افلاطون نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تک نگاری R. M. Hare، استاد فلسفه اخلاق در آکسفورد، عمدتاً به گفتگوهای جوانان افلاطونی اشاره می کند و چارچوب تاریخی ظهور افلاطونیسم، منابع آن - هراکلیتوس، پارمنیدس، فیثاغورس - و همچنین تأثیر سوفیست ها و سوفیست ها را تحلیل می کند. سقراط درباره اندیشه یونانی نقطه اصلی تحلیل عبارت است از آشکار ساختن تقسیم کل فلسفه افلاطون به یک نظریه در مورد دانش و یک نظریه در مورد فضیلت: دو شخصیت خیالی - لاتون و پاتون - به نوبه خود برای حمایت از دیدگاه فیلسوف در این زمینه قرار می گیرند و آنها را هدایت می کنند. تا آخرین عواقب از مسئله ی خاردار نظریه های سیاسی افلاطون نیز که کاملاً منسوخ شده اند، هم با عصری که در آن صورت بندی شده اند و هم با عصر ما، اجتناب نمی شود. در خاتمه، نویسنده به بررسی آن دسته از مشکلات افلاطونی گرایی می پردازد که حتی امروز نیز جاری است.
Monografia lui R. M. Hare, profesor de filozofie morala la Oxford, se refera cu precadere la dialogurile platoniciene de tinerete, analizand cadrul istoric al aparitiei platonismului, sursele sale – Heraclit, Parmenide, Pitagora –, precum si impactul sofistilor si al lui Socrate asupra gandirii grecesti. Punctul nodal al analizei consta in relevarea scindarii intregii filozofii a lui Platon intr-o teorie asupra cunoasterii si una asupra virtutii: doua personaje imaginare – Laton si Paton – sunt puse sa sustina pe rand punctele de vedere ale filozofului in aceasta privinta, ducandu-le pana la ultimele consecinte. Nu este ocolita nici spinoasa chestiune a teoriilor politice ale lui Platon, aflate in total contratimp atat cu epoca in care au fost formulate, cat si cu epoca noastra. In incheiere, autorul trece in revista acele probleme ale platonismului care raman actuale si astazi.