دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Penelope Murray (editor)
سری: Cambridge Greek and Latin Classics
ISBN (شابک) : 0521349818, 9780521349819
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 255
زبان: English
فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 12 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Plato on Poetry: Ion; Republic 376e-398b9; Republic 595-608b10 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب افلاطون درباره شعر: یون ؛ جمهوری 376e-398b9؛ جمهوری 595-608b10 (کلاسیک یونانی و لاتین کمبریج) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این شرحی است بر متون منتخب افلاطون مربوط به شعر: یون و بخش های مربوط به جمهوری. این اولین تفسیری است که این متون را با هم در یک مجلد ارائه می کند و اولین تفسیری است که به زبان انگلیسی در مورد Republic 2 و 3 و Ion برای نزدیک به 100 سال است. این مقدمه دیدگاههای افلاطون را در بافت یونانی آنها قرار میدهد و تأثیر آنها را بر تفکر زیباییشناختی بعدی نشان میدهد. یکی از ویژگیهای مهم تفسیر، کاوش آن در مورد دوسوگرایی گفتههای افلاطون از طریق تحلیل مهارت خود او به عنوان یک نویسنده است.
This is a commentary on selected texts of Plato concerned with poetry: the Ion and relevant sections of the Republic. It is the first commentary to present these texts together in one volume, and the first in English on Republic 2 and 3 and Ion for nearly 100 years. The introduction sets Plato's views in their Greek context and outlines their influence on later aesthetic thought. An important feature of the commentary is its exploration of the ambivalence of Plato's pronouncements through an analysis of his own skill as a writer.