دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Rose Gilroy
سری: Concise Guides to Planning
ISBN (شابک) : 9781848223639, 1378922386
ناشر: Lund Humphries
سال نشر: 2021
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Planning for an Ageing Society به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب برنامه ریزی برای یک جامعه سالمند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به خوبی شناخته شده است که ما در زمان تغییر جمعیت به یک جامعه پیر زندگی می کنیم، با این حال پاسخ های ما به این تغییر هنوز ناهموار است و اغلب از فرضیات و تصاویر قدیمی افراد مسن نشات می گیرد. اهمیت مکان در همه زندگی ما، به ویژه در زندگی افراد مسن، این مسئولیت را بر عهده برنامه ریزان و سایر مکان سازان قرار می دهد تا با توسعه شیوه های مشارکت که صدای افراد مسن را در هسته پاسخ های برنامه ریزی قرار می دهد، ایده های مربوط به زندگی بعدی را به چالش بکشند. این کتاب برنامهریزان را با ایدههای غالب در مورد پیری آشنا میکند و این که چگونه این ایدهها بر پاسخهای مکانسازان تأثیر گذاشتهاند، با توجه به اینکه چگونه تغییر جمعیتی ممکن است کاتالیزوری برای تفکر جدید در مکانسازی باشد. این خیلی به برنامه ریزی برای افراد مسن نیست، بلکه به این موضوع می پردازد که چگونه یک جمعیت سالخورده همه جنبه های زندگی ما را تغییر می دهد. این کتاب مفاهیم مفیدی مانند محله 20 دقیقهای و چارچوب زندگی روزمره را معرفی میکند، جنبش دوستدار سن را توضیح میدهد و این سوال را مطرح میکند که تا چه اندازه به شهرها کمک میکند تا به تغییرات واکنش نشان دهند. با مقایسه مطالعات موردی بینالمللی، نقش حیاتی مسکن و استفاده احتمالی از تخصیص زمین برای تشویق توسعهدهندگان به فکر کردن در مورد مسکن بهتر و بیشتر را بررسی میکند.
It is well known that we are living in a time of demographic shift to an ageing society, yet our responses to this shift are still uneven and often spring from dated assumptions and images of older people. The significance of place in all our lives, but particularly in the lives of older people, puts responsibility on planners and other place-makers to challenge ideas about later life by developing practices of involvement that put older people's voices at the core of planning responses. This book introduces planners to dominant ideas about ageing and how these have influenced the responses of placemakers, considering how the demographic shift may be a catalyst for new thinking in place-making. It is not so much about planning for old people, but about how an ageing population changes all aspects of our lives. The book introduces useful concepts such as the 20-minute neighbourhood and the everyday-life framework, explains the age-friendly movement, and questions to what extent it helps cities respond to change. Comparing international case studies, it explores the critical role of housing and the possible use of land allocation to encourage developers to think about better and more housing.