ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Planning, Time, and Self-Governance: Essays in Practical Rationality

دانلود کتاب برنامه ریزی، زمان و خودگردانی: مقالاتی در عقلانیت عملی

Planning, Time, and Self-Governance: Essays in Practical Rationality

مشخصات کتاب

Planning, Time, and Self-Governance: Essays in Practical Rationality

ویرایش: Paperback 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0190867868, 9780190867867 
ناشر: Oxford University Press, USA 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 289 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 119 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Planning, Time, and Self-Governance: Essays in Practical Rationality به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب برنامه ریزی، زمان و خودگردانی: مقالاتی در عقلانیت عملی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب برنامه ریزی، زمان و خودگردانی: مقالاتی در عقلانیت عملی

ظرفیت انسانی ما برای آژانس برنامه ریزی، نقش اصلی را در سازماندهی بین زمانی آژانس ما، در عمل و تفکر با هم (هم در یک زمان و هم در طول زمان) و در خودگردانی ما (هم در یک زمان و هم در طول زمان) ایفا می کند. . مقاصد را می توان به عنوان حالت در چنین سیستم برنامه ریزی درک کرد. تفکر عملی در پایین این ظرفیت برنامه‌ریزی توسط هنجارهایی هدایت می‌شود که سازگاری همزمان برنامه و انسجام ابزارها و نیز اشکال ثبات برنامه در طول زمان را الزام می‌کنند. هدف مقاله‌های این کتاب تعمیق درک ما از این هنجارها و دفاع از جایگاه آنها به عنوان هنجارهای عقلانیت عملی برای عوامل برنامه‌ریزی است.

راهنمایی کلی توسط این هنجارهای برنامه‌ریزی مزایای عمل‌گرایانه بسیاری دارد، به ویژه با توجه به ما. محدودیت های شناختی و معرفتی اما توسل به این مزایای عملی کلی، نیروی هنجاری این هنجارها را در مورد خاص به طور کامل توضیح نمی دهد. در پاسخ به این چالش، برخی فکر می کنند که این هنجارها، در نهایت، هنجارهای عقلانیت نظری بر باورهای فرد هستند. برخی بر این باورند که این هنجارها عامل عاملیت عمدی هستند. برخی فکر می کنند که آنها هنجارهای تفسیر هستند. و برخی فکر می کنند که ایده چنین هنجارهای عقلانیت عملی یک افسانه است. این مقالات مسیر جایگزینی را ترسیم می کنند. این مسیر، این هنجارهای برنامه ریزی را به عنوان شرایط ردیابی خودگردانی یک عامل برنامه ریزی، هم در یک زمان و هم در طول زمان می بیند. به دنبال مدل‌های مرتبط از چنین خودگردانی است. و به این ایده متوسل می شود که پایان خودگردانی فرد در طول زمان، اگرچه به خودی خود برای عاملیت عمدی ضروری نیست، در چارچوب برنامه ریزی، به طور منطقی خودپایدار است و سنگ اصلی تعادل بازتابی منطقی پایدار است که شامل هنجارها می شود. از عقلانیت طرح بنابراین، این هدف در موقعیتی است که می تواند نقشی را در چارچوب برنامه ریزی ما ایفا کند که به موازات نقش نگرانی با کیفیت اراده در چارچوب احساسات واکنشی، همانطور که توسط پیتر استراوسون فهمیده شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Our human capacity for planning agency plays central roles in the cross-temporal organization of our agency, in our acting and thinking together (both at a time and over time), and in our self-governance (both at a time and over time). Intentions can be understood as states in such a planning system. The practical thinking at the bottom of this planning capacity is guided by norms that enjoin synchronic plan consistency and means-end coherence as well as forms of plan stability over time. The essays in this book aim to deepen our understanding of these norms and to defend their status as norms of practical rationality for planning agents.

The general guidance by these planning norms has many pragmatic benefits, especially given our cognitive and epistemic limits. But appeal to these general pragmatic benefits does not fully explain the normative force of these norms in the particular case. In response to this challenge some think these norms are, at bottom, norms of theoretical rationality on one's beliefs; some think these norms are constitutive of intentional agency; some think they are norms of interpretation; and some think the idea of such norms of practical rationality is a myth. These essays chart an alternative path. This path sees these planning norms as tracking conditions of a planning agent's self-governance, both at a time and over time. It seeks associated models of such self-governance. And it appeals to the idea that the end of one's self-governance over time, while not essential to intentional agency per se, is, within the planning framework, rationally self-sustaining and a keystone of a rationally stable reflective equilibrium that involves the norms of plan rationality. This end is thereby in a position to play a role in our planning framework that parallels the role of a concern with quality of will within the framework of the reactive emotions, as understood by Peter Strawson.





نظرات کاربران