ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pirmin Scarapsus

دانلود کتاب پیرمین اسکاراپسوس

Pirmin Scarapsus

مشخصات کتاب

Pirmin Scarapsus

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: MGH Quellen zur Geistesgeschichte des Mittelalters (Band 25) 
ISBN (شابک) : 9783775210256 
ناشر: Hahnsche Buchhandlung 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 157 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Pirmin Scarapsus به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیرمین اسکاراپسوس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیرمین اسکاراپسوس

پیرمین († حدود 753)، اولین راهبایی صومعه‌های رایچناو، مورباخ و هورنباخ، رساله‌ای به همراه اسکراپسوس خود از خود به جای گذاشت که در آن جریان‌های عتیقه متأخر و معاصر از آموزش‌های اخلاقی به شکلی بسیار متمرکز و همیشه به خوبی در زیر آن قرار گرفته است. نقل قول های مناسب کتاب مقدس، جریان نمونه با هم. این اثر که در نیمه اول قرن هشتم خلق شد و برای تمرین شبانی در نظر گرفته شده بود، توزیع غیرمعمول گسترده خود را برای متون اولیه قرون وسطی این ژانر مدیون این اصل ترکیبی و ارزش عملی بالای ناشی از آن به عنوان الگویی برای موعظه است. در این نسخه جدید، Scarapsus برای اولین بار بر اساس کل سنت دست نویس منتشر شده و با تجزیه و تحلیل کاملی از اصل ادبی و متون موازی آن ارائه شده است. این نسخه همچنین متن را به شکل زبانی ارائه می‌کند که برای زمان نگارش و زمینه‌ای که در آن ارائه شده است، نماینده و مناسب است. دریافت ادبی و تغییرات متنی ثبت شده در دستگاه انتقادی، که اسکاراپسوس تا اواخر قرون وسطی متحمل شده است، به ما امکان می دهد تا به تغییر تمرکز و علایق کاربران قرون وسطایی آن و همچنین پدیده های تغییر زبانی در منطقه پی ببریم. تضاد بین لاتین باستانی متاخر و اوایل قرون وسطی و تمایز زبان های رومی زبان های فردی که به طور خاص در قسمت مقدماتی به آن پرداخته می شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Pirmin († um 753), erster Abt der Klöster Reichenau, Murbach und Hornbach, hat mit seinem Scarapsus einen katechetischen Traktat hinterlassen, in dem spätantike wie zeitgenössische Strömungen der ethischen Unterweisung in stark konzentrierter Form und stets mit den passenden biblischen Zitaten gut unterlegt, exemplarisch zusammenfließen. Diesem kompositorischen Prinzip und dem daraus resultierenden hohen Gebrauchswert als Predigtvorlage verdankt das in der ersten Hälfte des 8. Jh. entstandene, für die pastorale Praxis gedachte Werk seine für frühmittelalterliche Texte dieses Genres außergewöhnlich weite Verbreitung. Der Scarapsus wird in der vorliegenden Neuausgabe erstmals auf Grundlage der gesamten handschriftlichen Überlieferung herausgegeben und ist mit einer durchgängigen Analyse seiner literarischen Vorlagen- und Paralleltexte versehen. Die Edition bietet den Text zudem in derjenigen sprachlichen Form, die für die Zeit seiner Abfassung und für seinen Überlieferungszusammenhang repräsentativ und angemessen ist. Über die literarische Rezeption und die im kritischen Apparat verzeichneten textlichen Veränderungen, die der Scarapsus bis ins späte Mittelalter erfahren hat, lassen sich wechselnde Schwerpunkte und wandelnde Interessen seiner mittelalterlichen Benutzer ebenso nachvollziehen wie Phänomene sprachlichen Wandels im Spannungsfeld zwischen spätantiker respektive frühmittelalterlicher Latinität und der Ausdifferenzierung romanischer Einzelsprachen, worauf im Einleitungsteil besonders eingegangen wird.





نظرات کاربران