دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Damien W. Riggs
سری: Lines of the symbolic series
ISBN (شابک) : 9781782201748
ناشر: Karnac
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 173
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 452 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Pink herrings : fantasy, object choice, and sexuation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شاه ماهی صورتی: فانتزی، انتخاب شی، و رابطه جنسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پرسش از رابطه بین همجنس گرایی، تراجنسیتی و روانکاوی مدت هاست که این حوزه را درگیر کرده است. پاسخها به این سؤال معمولاً بهصورت گزارشهای آسیبشناسی یا تأییدی از همجنسگرایی و ترنسجنسگرایی بهدست میآیند، که هر دوی این روایتها کار فروید را جبران میکنند تا موضع خود را تضمین کنند. شاه ماهی صورتی با در نظر گرفتن این ادعا که ناخودآگاه در رابطه با یک گرایش جنسی یا هویت جنسیتی از پیش تعیین شده سازماندهی نشده است، به دنبال این است که میدان را فراتر از این دو روایت حرکت دهد. در عوض، از طریق یک روایت لاکانی از جنسیت، این کتاب استدلال میکند که مسئله انتخاب شی اساساً یک مسئله فانتزی است، و آنچه توجه ما را میطلبد، به اندازه ساختارهایی که ناخودآگاه را شکل میدهند، خیالپردازیها هستند. برای نشان دادن این ادعا، کتاب به بازخوانی شش مورد از مطالعات موردی فروید می پردازد، و ابتدا بر مواردی از آنچه "شاه ماهی صورتی" نامیده می شود تمرکز می کند - لحظاتی که فروید یک فانتزی خاص را به عنوان نشانه ای از همجنس گرایی یا ترنسسکولیسم اشتباه خوانده است. این کتاب سپس مواردی را بررسی میکند که فروید نتوانسته است به خیالپردازیهای همواروتیک بیمارانش توجه کند، و در این کار انتخابهای موضوعی آنها را اشتباه خوانده است. در انجام این خوانشهای جدید، شاهماهی صورتی نیاز به حرکت فراتر از روایتی از روانکاوی را نشان میدهد که تلاش میکند مقولههای هویتی معاصر را در ناخودآگاه ترسیم کند، و در عوض توجه بیشتری به نقش فانتزی و انتخاب ابژه در جنسیت همه مردم داشته باشد.