دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Michel Bitbol
سری: Champs sciences
ISBN (شابک) : 2080801465, 9782080801463
ناشر: Flammarion
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 0
زبان: French
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 561 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب فیزیک و فلسفه ذهن: علوم و ریاضیات، فلسفه
در صورت تبدیل فایل کتاب Physique et philosophie de l’esprit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فیزیک و فلسفه ذهن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پذیرفته شده است که تمام علم با جدا کردن یک شی با مستقل کردن آن از موضوعات و موقعیت ها آغاز می شود. اما این تصور محدود از دانش علمی، مناطق خاکستری را به جا می گذارد. آگاهی یک شی نیست. آن چیزی است که بدون آن هیچ چیز نمی تواند به عنوان یک شی تلقی شود. آگاهی از سوژه ها جدا شدنی نیست، زیرا با آنچه سوژه تجربه می کند، شناسایی می شود. به طور مشابه، در فیزیک کوانتوم، یک پدیده را نمی توان از زمینه تجربی آن جدا کرد، زیرا با آنچه در آزمایشگاه خود را در مقیاس وسیع نشان می دهد، شناسایی می شود. چه می توان کرد که این موارد شدید را کنار نگذاریم؟ روش علمی را تعمیم دهید. دیگر آن را به تعریف و توصیف اشیاء محدود نکنید، بلکه آن را به هماهنگی مستقیم تجربیات بسط دهید. چنین انقلاب فکری است که باید انجام شود تا دو پرسش مرزی علم حل شود یا بهتر بگوییم حل شود: مسئله منشأ آگاهی و پارادوکس "گربه شرودینگر" در فیزیک کوانتومی.
Toute science, admet-on, commence par détacher un objet en le rendant indépendant des sujets et des situations. Mais cette conception étroite de la connaissance scientifique laisse subsister des zones d'ombre. La conscience n'est pas un objet. Elle est ce sans quoi rien ne pourrait être pris pour objet. La conscience n'est pas détachable des sujets, car elle s'identifie à ce qui est vécu par un sujet. De façon analogue, en physique quantique, un phénomène n'est pas dissociable de son contexte expérimental, car il s'identifie à ce qui se manifeste à grande échelle au laboratoire. Que faire pour ne pas laisser ces cas extrêmes de côté? Généraliser la méthode scientifique. Ne plus la borner à définir et à caractériser des objets, mais l'étendre à la coordination directe des expériences. Telle est la révolution de pensée qu'il faut accomplir pour résoudre, ou plutôt dissoudre, deux questions-limites de la science : le problème de l'origine de la conscience et le paradoxe du "chat de Schrödinger" en physique quantique.