دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Ahmad Wahib, Djohan Effendi, Ismed Natsir سری: ناشر: LP3ES & Yayasan Abad Demokrasi سال نشر: 2012 تعداد صفحات: 456 زبان: Indonesian فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Pergolakan Pemikiran Islam: Catatan Harian Ahmad Wahib (disertai komentar pro dan kontra, edisi digital) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تحول در اندیشه اسلامی: دفتر خاطرات احمد وهیب (با نظرات موافقان و مخالفان، نسخه دیجیتال) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جرقه های ناشی از کشمکش ذهن قابل مشاهده بود و یادداشت های روزانه او را بسیار رنگ آمیزی می کرد. به همین دلیل، جای تعجب نیست که بسیاری از چیزهایی که او نوشت برای چروک شدن پیشانی اکثر مردم کافی بود، به ویژه برای کسانی که آنچه را که او بحث می کرد تابو و موضوعات نهایی می دانستند. با این حال، به نظر من، صرف نظر از اعتقادات فردی ما، دفتر خاطرات مرحوم احمد وهیب کاملاً تأثیرگذار است. حتی ممکن است ذهن ما را تحریک و اذیت کند. حداقل می توان کشمکش های ذهن جوانی را که در حال جستجو است درک کرد. ممکن است مردم با افکار مرحوم احمد وهیب موافق یا رد شوند، اما او که جثه کوچکی داشت، با اینکه در سنین جوانی از دنیا رفت، عمرش بیهوده نبود. و برای دوستانش دفتر خاطرات آن مرحوم میراث بسیار ارزشمندی است.\r\n- (ح.ا موکتی علی).\r\n\r\nمن یک ملی گرا، نه کاتولیک و نه سوسیالیست هستم. من نه بودایی هستم، نه معترض، نه غربی. من کمونیست نیستم من یک انسان گرا نیستم. من همه چیز هستم. امیدوارم این چیزی باشد که به آن مسلمان می گویند.» – خاطرات 9 اکتبر 1969 –\r\n\r\nاحمد وهیب یک مسلمان منتقد دینی است. او چنین نوشت: یک ملحد بهتر است زیرا آزادانه فکر می کند تا یک ملحد زیرا اصلاً فکر نمی کند. بله، اگرچه هر دو بد هستند (ص24). این تعبیر برای پاسخ به افرادی است که می گویند: «تفکر در خدا حرام است!». زیر سؤال بردن همه چیز، از جمله وجود خدا، گام مهمی در از بین بردن پوشش زندگی مذهبی است که اخیراً بیش از پیش مبهم شده است. احمد وهیب خود را به شکل مسلمانی درآورد که می خواهد مستقلاً در مورد خدا، آن حق تعالی که از او پیروی می کند، بیندیشد. او میخواهد با توجیه فکر کردن به خدا تا حد امکان، فردی «شیطان» باشد. مسلمان عاطفی بودن کافی نیست، بنابراین آزاد اندیشی و گشاده رویی امری ضروری است که قابل معامله نیست (ص74).\r\n\r\nافکار و بینش درست در مورد خدای واقعی، اجرای زندگی دینی واقعی را تسهیل می کند. با وجود اینکه خود را معتقد به اسلام می گوییم، مطمئن نیستیم که افکارمان مطابق اسلام بوده است (ص23). به نظر می رسد احمد وهیب می بیند که سطحی بودن زندگی دینی به شدت تحت تأثیر بینش محدود خداوند است. ایمان به خدا به کاربرد سطحی تبدیل می شود. روابط در زندگی اجتماعی باید تیغی باشد برای اصلاح ادعای ایمان به خدا، به ویژه کسانی که به رادیکالیسم معتقدند. آن دین و/یا ایمان باید برای حفظ ارزش های اخلاقی در عمل زندگی (واقعی و قابل ارزیابی) دیده شود. در نهایت، شجاعت اندیشیدن و داشتن بینش برای گشودن گفتمان در باب الوهیت، به خود انسان کمک می کند تا انگیزه خود را برای تبدیل شدن به یک پیرو واقعی خدا خالص کند.