دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1st ed.]
نویسندگان: jan jagodzinski
سری: Palgrave Studies in Educational Futures
ISBN (شابک) : 9783030486174, 9783030486181
ناشر: Springer International Publishing;Palgrave Macmillan
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: XII, 327
[329]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Pedagogical Explorations in a Posthuman Age: Essays on Designer Capitalism, Eco-Aestheticism, and Visual and Popular Culture as West-East Meet به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کاوشهای آموزشی در عصر پس از انسان: مقالههایی درباره سرمایهداری طراح، زیباییشناسی زیستمحیطی، و فرهنگ بصری و عامه پس از دیدار غرب و شرق نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب نقش آموزش را در دنیایی که به طور فزاینده رسانهای میشود از طریق دریچههای خلاقیت، رسانههای جدید و مصرفگرایی مشکلساز میکند. نویسنده استدلال می کند که در هسته اصلی این موضوع، خلاقیت در آموزش هنر برای خدمت به اهداف روندهای اقتصادی فعلی به سمت سرمایه داری طراح مورد استفاده قرار می گیرد. یاگودزینسکی با استفاده از رویکرد شرق با غرب، از فلسفه دلوز و گواتاری استفاده میکند تا فرهنگ بصری و عامه را در جامعه کره بررسی کند و به تنشهای موجود بین آموزش طراح و هنری که شرایط انسانی را بررسی میکند، بپردازد. با انجام این کار، او مربیان هنر را به چالش میکشد تا الگوی جدیدی را برای آموزش تصور کنند که هستیشناسیهای رسانهای را زیر سوال میبرد و راههای جدیدی برای مقابله با بحران آنتروپوسن را در بر میگیرد.
This book problematizes the role of education in an increasingly mediatized world through the lenses of creativity, new media, and consumerism. At the core of the issue, the author argues, creativity in art education is being co-opted to serve the purposes of current economic trends towards designer capitalism. Using an East meets West approach, jagodzinski draws on Deleuze and Guattarian philosophy to explore visual and popular culture in Korean society, addressing the tensions that exist between designer education and art that explores the human condition. In doing so, he challenges art educators to envision a new paradigm for education which questions established media ontologies and incorporates new ways to confront the crisis of the Anthropocene.