دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Martina Zemp. Guy Bodenmann (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783662451854, 9783662451861
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 51
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کیفیت روابط و رشد کودک: مروری بر درمانگران، مربیان و متخصصان اطفال: روان درمانی، روانشناسی رشد، اطفال، روانشناسی کودک و مدرسه، روان درمانی و مشاوره، مشاوره - نظارت - کوچینگ
در صورت تبدیل فایل کتاب Partnerschaftsqualität und kindliche Entwicklung: Ein Überblick für Therapeuten, Pädagogen und Pädiater به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کیفیت روابط و رشد کودک: مروری بر درمانگران، مربیان و متخصصان اطفال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یافتههای بینالمللی پیوسته نشان دادهاند که درگیریهای مخرب زوجین و طلاق از مهمترین عوامل خطر برای رشد ضعیف کودکان هستند. اختلال در شراکت والدین برای فرزندان به شدت تهدید کننده است و اگر والدین از هم جدا شوند، دست به دست هم می دهد تا برنامه زندگی قبلی آنها را به هم بزند. به عنوان یک قاعده، این به معنای یک رویداد بسیار بی ثبات کننده است که نیاز به تنظیم های متنوعی از کودکان دارد. به طور دلگرم کننده، تحقیقات فعلی زوج و خانواده شرایطی را شناسایی کرده است که در آن اختلافات و طلاق زوجین تا حد امکان سازنده است - به خاطر مشارکت و رفاه کودک.
Internationale Befunde haben konsistent dargelegt, dass destruktive Paarkonflikte und Scheidungen zu den wichtigsten Risikofaktoren für eine ungünstige kindliche Entwicklung gehören. Für Kinder sind Störungen in der Partnerschaft der Eltern in hohem Maße bedrohlich und gehen im Falle einer Trennung der Eltern mit dem schmerzvollen Bruch des bisherigen Lebensentwurfs einher. Dies bedeutet in aller Regel ein hoch destabilisierendes Ereignis, welches von Kindern vielgestaltige Anpassungsleistungen abverlangt. Ermutigenderweise hat die gegenwärtige Paar- und Familienforschung Bedingungen identifiziert, wie Paarkonflikte und Scheidungen möglichst konstruktiv verlaufen – um der Partnerschaft und des Kindeswohls willen.
Front Matter....Pages I-VIII
Einleitung....Pages 1-2
Die Folgen von destruktiven Paarkonflikten für Kinder....Pages 3-10
Scheidung der Eltern als Risikofaktor für die kindliche Entwicklung....Pages 11-24
Zum Wohle des Kindes – Negative Folgen von Partnerschaftsstörungen vorbeugen....Pages 25-33
Zusammenfassung und Schlusswort....Pages 35-37
Back Matter....Pages 39-46