دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Zach Weber
سری:
ISBN (شابک) : 1108834418, 9781108834414
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 260
[340]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Paradoxes and Inconsistent Mathematics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پارادوکس ها و ریاضیات ناسازگار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پارادوکس های منطقی - مانند دروغگو، راسل و سوریت - بدنام هستند. اما در پارادوکس ها و ریاضیات ناسازگار، استدلال می شود که آنها فقط پر سر و صداترین در بین بسیاری از آنها هستند. تضادها در روزمره به وجود می آیند، از کوچکترین نقاط تا گسترده ترین مرزها. در این کتاب، زک وبر از «پاراثبات دیالثیکی» - چارچوبی رسمی که در آن برخی از تناقضات میتوانند بدون پوچی صادق باشند - به عنوان مبنایی برای توسعه دقیق این ایده، از مبانی ریاضی به بالا، استفاده میکند. در انجام این کار، وبر مستقیماً به یک سوال باز دیرینه می پردازد: ریاضیات استاندارد چقدر می تواند ناسازگاری را به تصویر بکشد؟ تمرکز راهنما بر روی یک سوال اساسی تر است، اینکه چرا پارادوکس وجود دارد. جزئیات بر یک ادعای فلسفی ساده تأکید می کند: این که پارادوکس ها در معمول یافت می شوند و این چیزی است که آنها را فوق العاده می کند.
Logical paradoxes – like the Liar, Russell's, and the Sorites – are notorious. But in Paradoxes and Inconsistent Mathematics, it is argued that they are only the noisiest of many. Contradictions arise in the everyday, from the smallest points to the widest boundaries. In this book, Zach Weber uses “dialetheic paraconsistency” – a formal framework where some contradictions can be true without absurdity – as the basis for developing this idea rigorously, from mathematical foundations up. In doing so, Weber directly addresses a longstanding open question: how much standard mathematics can paraconsistency capture? The guiding focus is on a more basic question, of why there are paradoxes. Details underscore a simple philosophical claim: that paradoxes are found in the ordinary, and that is what makes them so extraordinary.