دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tadeusz Borowski. Roberto M. Polce (editor)
سری: Senza frontiere
ISBN (شابک) : 8867085905, 9788867085903
ناشر: Lindau
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Paesaggio dopo la battaglia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب منظره بعد از نبرد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این داستانهای مربوط به جنگ و اردوگاه کار اجباری، نگاه بوروفسکی به رنجدیدگان، بر شکستخوردگان دوخته شده است و با بیرحمی عینی، ظلم و خودخواهی بدبینانهای را که در روح انسان مبارز برای بقا وجود دارد، آشکار میسازد. آنچه بر ما آشکار می شود، جهنمی است که در آن خشونت توسط شکنجه گر بر زندانی اعمال می شود، بلکه از سوی شکنجه گر به خاطر ناامیدی و فرار از وزن مستقیم ظلم، بر هم زندانی خود نیز اعمال می شود. آنچه نمایان می شود تصویری مایوس کننده و وحشتناک است که تراژدی اردوگاه های کار اجباری را در منظری جدید روشن می کند. اینکه بدترین جنایت کشتارها فساد وجدان قربانیان آنها بود؟
In questi racconti sulla guerra e il campo di concentramento, lo sguardo di Borowski si fissa sui sofferenti, sui vinti, e con oggettiva spietatezza mette a nudo la crudeltà e il cinico egoismo che prevalgono nell'animo dell'uomo in lotta per la sopravvivenza. Quel che ci si rivela è un inferno in cui la violenza è esercitata dall'aguzzino sul prigioniero, ma anche da quest'ultimo sul compagno di detenzione, per disperazione e per sottrarsi al diretto peso dell'oppressione. Ne emerge un quadro disilluso e terribile che illumina in una nuova prospettiva la tragedia dei lager. Che il peggior delitto dei massacratori sia stato quello di corrompere la coscienza delle loro vittime?