دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Anne-Katrin Holfelder (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658186807, 9783658186814
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 448
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب جهت گیری جوانان در مورد مسائل پایداری: در مورد اهمیت آموزی دانش ضمنی در زمینه ESD: دوران کودکی، نوجوانی و جامعه، آموزش بین المللی و تطبیقی، آموزش علوم
در صورت تبدیل فایل کتاب Orientierungen von Jugendlichen zu Nachhaltigkeitsthemen: Zur didaktischen Bedeutung von implizitem Wissen im Kontext BNE به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جهت گیری جوانان در مورد مسائل پایداری: در مورد اهمیت آموزی دانش ضمنی در زمینه ESD نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آن کاترین هولفلدر این سوال را بررسی می کند که کدام ذخایر ضمنی دانش قضاوت ها و اقدامات جوانان را در بحث درباره موضوعات مرتبط با پایداری هدایت می کند. نتایج نشان میدهد که بین نگرشها و ارزشهای بیان شده در سطح صریح از یک سو و جنبههایی که قضاوت و عمل بازسازیشده از پایگاه دانش ضمنی را هدایت میکنند، اختلاف وجود دارد. با توجه به ارتباط با رویکرد آموزشی «خیالپردازیهای روزمره»، در چارچوب آموزش برای توسعه پایدار (ESD) ضروری به نظر میرسد که دانش ضمنی بازسازیشده در هر دو ملاحظات مفهومی و آموزشی گنجانده شود.
Anne-Katrin Holfelder geht der Frage nach, welche impliziten Wissensbestände bei Jugendlichen in Diskussionen nachhaltigkeitsrelevanter Themen urteils- und handlungsleitend sind. Die Ergebnisse zeigen eine Diskrepanz zwischen den auf expliziter Ebene geäußerten Einstellungen und Werten einerseits und den aus den impliziten Wissensbeständen rekonstruierten urteils- und handlungsleitenden Aspekten andererseits. Durch die Anbindung an den didaktischen Ansatz „Alltagsphantasien“ erscheint es im Kontext einer Bildung für nachhaltige Entwicklung (BNE) notwendig, die rekonstruierten impliziten Wissensbestände sowohl in konzeptionelle als auch in didaktische Überlegungen einzubeziehen.
Front Matter....Pages I-XVIII
Einleitung und Aufbau der Arbeit....Pages 19-25
Hintergrund: Das Leitbild ‚nachhaltige Entwicklung‘....Pages 27-46
Bildung für nachhaltige Entwicklung....Pages 47-117
Der didaktische Ansatz ‚Alltagsphantasien‘....Pages 119-154
Explizites Bewerten und impliziteWerthaltungen -wissenssoziologische Betrachtung....Pages 155-162
Forschungsstand und Forschungsinteresse....Pages 163-184
Methodische Überlegungen und methodisches Vorgehen....Pages 185-220
Ergebnisdarstellung: Ausgewählte Diskursbeschreibungen....Pages 221-381
Zusammenfassung und Diskussion der Ergebnisse....Pages 383-427
Back Matter....Pages 429-456