دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Michael Windzio (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531140186, 9783322873491
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 283
[274]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Organisation, Strukturwandel und Arbeitsmarktmobilität: Untersuchungen zum evolutionären Wandel der Sozialstruktur به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سازمان ، تغییر ساختاری و تحرک بازار کار: مطالعات مربوط به تغییر تکاملی در ساختار اجتماعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این مطالعه، تحلیل تحرک بازار کار با رویکرد بومشناختی سازمانی و اقتصاد تکاملی ترکیب شده است. بینش مبتنی بر این فرض است که بخش قابل توجهی از موقعیت های اجتماعی در سازمان ها تعبیه شده است. با این حال، اگر جمعیت سازمانها به دلیل پایهها و تعطیلیها در معرض تبادل پویای دائمی باشند، برای یک تحقیق تحرک ساختاری ضروری است که این فرآیندها را هم در مفهومسازی نظری و هم در تحلیل تجربی لحاظ کند. در سطح نظری، این یک نظریه تکاملی ساختار اجتماعی را پیشنهاد می کند. در بخش تجربی کار، ارتباط بین بوم شناسی سازمانی و تحرک کارکنان، از جمله، به عنوان یک فرآیند چند سطحی پویا مورد بررسی قرار می گیرد.
In dieser Studie wird die Analyse der Arbeitsmarktmobilität mit dem organisationsökologischen Ansatz und der evolutionären Ökonomie verbunden. Erkenntnisleitend ist dabei die Annahme, dass ein wesentlicher Teil der sozialen Positionen in Organisationen eingebettet ist. Wenn die Populationen von Organisationen aber aufgrund von Gründungen und Schließungen einem permanenten dynamischen Austausch unterliegen, ist es für eine strukturalistische Mobilitätsforschung unerlässlich, diese Prozesse sowohl in die theoretische Konzeptualisierung als auch in die empirische Analyse einzubeziehen. Auf der theoretischen Ebene deutet sich damit eine evolutionäre Theorie der Sozialstruktur an. Im empirischen Teil der Arbeit wird der Zusammenhang von Organisationsökologie und Beschäftigtenmobilität unter anderem als dynamischer Mehrebenenprozess untersucht.