دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Florian Bachmann (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658149406, 9783658149413
ناشر: Springer Spektrum
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 215
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 40 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بهینه سازی گونیا برای تعیین بافت از تصاویر پراش اشعه ایکس: است
در صورت تبدیل فایل کتاب Optimierung der Goniometrie zur Texturbestimmung aus Röntgenbeugungsbildern به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بهینه سازی گونیا برای تعیین بافت از تصاویر پراش اشعه ایکس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فلوریان باخمن روش هایی را برای اندازه گیری شکل قطب با پشتیبانی کاربر و (تا حدی) خودکار با پراش سنج های همه منظوره توسعه می دهد. برای هر آشکارساز منطقه، طول موج و بدنه نمونه تک فاز یا چند فازی، او تولید طرحهای اندازهگیری را بهعنوان یک مسئله تجزیه مجموعهای فرموله میکند که تعداد اندازهگیریها را به حداقل میرساند اما پوشش کرههای قطبی را که باید اسکن شوند، به حداکثر میرساند. برای این منظور، او هندسه پراش را توضیح می دهد و یک مشخصات طراحی برای شبکه اندازه گیری مربوطه پیشنهاد می کند. پردازش تصاویر پراش اشعه ایکس ثبت شده به شکل قطبی از مدل پراش سینماتیکی مشتق شده است و یک روش اقتباس شده برای تخمین چگالی جهت مورد بحث قرار گرفته است. در نهایت، برای خودکارسازی فرآیند اندازهگیری، نویسنده روشهایی را برای تخمین پارامترهای مورد نیاز از یک اندازهگیری اولیه توضیح میدهد و از مثالهایی برای بحث در مورد بهینهسازی حاصل از گونیا استفاده میکند.
Florian Bachmann entwickelt Verfahren zur nutzergestützten und (teil-)automatisierten Polfigurmessung mit Allzweckdiffraktometern. Für beliebige Flächendetektoren, Wellenlängen und ein- oder mehrphasige Probenkörper formuliert er die Erzeugung von Messschemata als ein Mengenzerlegungsproblem, das die Anzahl von Messungen minimiert, aber die Abdeckung abzutastender Polsphären maximiert. Hierzu erläutert er die Beugungsgeometrie und schlägt eine Konstruktionsvorschrift für entsprechende Messraster vor. Die Verarbeitung aufgenommener Röntgenbeugungsbilder zu Polfiguren wird aus dem kinematischen Beugungsmodell abgeleitet und ein angepasstes Verfahren zur Schätzung der Orientierungsdichte besprochen. Zur Automatisierung des Messablaufes erläutert der Autor schließlich Verfahren zur Schätzung benötigter Parameter aus einer initialen Messung und diskutiert anhand von Beispielen die resultierende Optimierung der Goniometrie.
Front Matter....Pages I-XI
Röntgenbeugung....Pages 1-17
Beugungsgeometrie....Pages 19-41
Erzeugung von Messschemata....Pages 43-78
Texturbestimmung aus Beugungsbildern....Pages 79-106
Automatisierter Messbetrieb....Pages 107-145
Anwendungen....Pages 147-186
Zusammenfassung....Pages 187-188
Back Matter....Pages 189-209