دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Priv.-Doz. Dr. Bernd Hempelmann (auth.)
سری: Wirtschaftswissenschaftliche Beiträge 177
ISBN (شابک) : 9783790813166, 9783642576959
ناشر: Physica-Verlag Heidelberg
سال نشر: 2000
تعداد صفحات: 246
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب Franchising بهینه: یک تحلیل اقتصادی از طراحی قرارداد در روابط حق رای دادن: بازاریابی، اقتصاد خرد
در صورت تبدیل فایل کتاب Optimales Franchising: Eine ökonomische Analyse der Vertragsgestaltung in Franchise-Beziehungen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Franchising بهینه: یک تحلیل اقتصادی از طراحی قرارداد در روابط حق رای دادن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فرانچایز از محبوبیت فزاینده ای در کسب و کار برخوردار است. اکنون می توان آن را تقریباً در تمام حوزه های خرده فروشی یافت. این کتاب به تهیه پیش نویس قراردادها در فرانچایز بر اساس پیشینه روش شناختی نظریه اصلی-نماینده می پردازد. از آنجایی که قراردادهای حق رای به طرفین قرارداد میدان عمل می دهد، خطراتی که در اقتصاد مشوق تحت عنوان خطر اخلاقی مورد بحث قرار می گیرند، به وجود می آیند. این کار بررسی می کند که چگونه می توان این خطرات را با طراحی قرارداد مناسب محدود کرد. این مبتنی بر این مورد واقع بینانه است که اثرات مشوق قرارداد باید هم برای امتیاز دهنده و هم برای گیرنده امتیاز در نظر گرفته شود.
Das Franchising erfreut sich steigender Beliebtheit in der Wirtschaftspraxis. Es findet sich mittlerweile in nahezu allen Bereichen des Handels. Das Buch beschäftigt sich mit der Vertragsgestaltung im Franchising vor dem methodischen Hintergrund der Prinzipal-Agenten-Theorie. Da Franchiseverträge den Vertragsparteien Handlungsspielräume einräumen, entstehen jene Risiken, die in der Anreizökonomik unter dem Stichwort Moral Hazard diskutiert werden. Die Arbeit untersucht, wie diese Risiken durch eine zweckmäßige Vertragsgestaltung begrenzt werden können. Dabei wird auf den realistischen Fall abgestellt, daß Anreizwirkungen des Vertrags sowohl beim Franchisegeber als auch beim Franchisenehmer zu beachten sind.
Front Matter....Pages I-XI
Einleitung....Pages 1-16
Prinzipal-Agenten-Theorie des Franchising: Der Stand der Forschung....Pages 17-56
Optimales Franchising: Ein agencytheoretisches Grundmodell....Pages 57-82
Optimales Franchising bei Risikoaversion....Pages 83-97
Optimales Franchising bei begrenztem Opportunismus....Pages 98-120
Optimales Franchising bei privater Information....Pages 121-167
Optimales Franchising bei Machtübergewicht des Franchisenehmers....Pages 168-191
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 192-198
Back Matter....Pages 199-236