دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Thomas Höhne (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658089733, 9783658089740
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 44
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اقتصاد و آموزش: درباره اشکال عقلانیسازی اقتصادی در حوزه آموزش: جامعه شناسی آموزش و پرورش
در صورت تبدیل فایل کتاب Ökonomisierung und Bildung: Zu den Formen ökonomischer Rationalisierung im Feld der Bildung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اقتصاد و آموزش: درباره اشکال عقلانیسازی اقتصادی در حوزه آموزش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اقتصاد به عنوان عقلانیسازی در حوزه کار و تولید نشاندهنده یک اصل سرمایهداری اساسی است که از دهه 1980 به طور فزایندهای به مناطق غیراقتصادی منتقل شده است. این توسعه هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی توسط دولت، سیاست و بازیگران فراملی هدایت می شود که به طور فزاینده ای ابزارهای کنترل اقتصادی مانند ارزیابی و کنترل شاخص را در بخش آموزش معرفی می کنند. هدف اولیه ایجاد رقابت سیستماتیک در نظام آموزشی به عنوان ابزار توسعه است. این هدف برای ایجاد ساختارهای بازار مانند - به اصطلاح شبه بازارها - است که هدف کلی اقتصادی آموزشی آنها افزایش پایدار در بهره وری آموزش برای کل جامعه است.
Ökonomisierung als Rationalisierung im Arbeits- und Produktionsbereich stellt ein kapitalistisches Grundprinzip dar, das seit den 1980er Jahren zunehmend auf außerökonomische Bereiche übertragen wird. Vorangetrieben wird diese Entwicklung national sowie international vor allem durch Staat, Politik und transnationale Akteure, die zunehmend ökonomische Steuerungsmittel wie Evaluation und Indikatorensteuerung in den Bildungsbereich einführen. Primäres Ziel ist es, Wettbewerb systematisch im Bildungssystem als Entwicklungsinstrument zu etablieren. Hierdurch sollen marktähnliche Strukturen – sogenannte Quasi-Märkte – geschaffen werden, deren bildungsökonomisches Ziel insgesamt eine nachhaltige Steigerung der gesamtgesellschaftlichen Produktivität von Bildung ist.
Front Matter....Pages I-IX
Ökonomisierung – eine umstrittene Diagnose....Pages 1-2
Ökonomisierungsdiskurse: Problemaufriss und begriffliche Unterscheidungen....Pages 3-7
Die historische Entwicklung des Ökonomisierungsdiskurses....Pages 9-17
Merkmale der Ökonomisierung von Bildung....Pages 19-24
Fallbeispiele der Ökonomisierung von Bildung....Pages 25-30
Ökonomisierung als ‚Great Transformation 2.0‘?....Pages 31-32
Back Matter....Pages 33-39