دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Derek Fee (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9789401086998, 9789400949683
ناشر: Springer Netherlands
سال نشر: 1985
تعداد صفحات: 210
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Oil & Gas Databook for Developing Countries: With Special Reference to the ACP Countries به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب اطلاعات نفت و گاز برای کشورهای در حال توسعه: با ارجاع ویژه به کشورهای ACP نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بحران نفتی 1973 و 1979 تأثیر عمیقی بر اقتصاد کشورهای کمتر توسعه یافته (LDC) گذاشته است. کشورهای آفریقایی، لوبیا کارائیب و اقیانوس آرام (ACP) مرتبط با جامعه اروپایی به عنوان امضاکنندگان مشترک کنوانسیون لومه به اندازه سایر کشورهای LDC آسیب دیده اند. انرژی به دلیل سهمی که در توسعه ملی دارد، برای کشورهای ACP از اهمیت اولیه برخوردار است و از آنجایی که نفت اساس بخش انرژی در این کشورها را تشکیل می دهد، هرگونه افزایش قیمت منجر به اثرات اقتصادی قابل توجهی می شود. اکثریت، بیش از 90 درصد از کشورهای ACP واردکننده انرژی هستند، یعنی واردکنندگان نفت. اقتصاد آنها عمدتاً بر کشاورزی استوار است که معمولاً بیشترین سهم را در تولید ناخالص داخلی کل دارد. صادرات از این کشورها عمدتاً کالاهای اولیه مانند قهوه، پنبه، چای، غلات، تنباکو، مس، روی، سرب، کبالت و غیره است. در اکثر کشورهای ACP، صادرات کالاها بیش از چهار پنجم کل صادرات کالا را شامل می شود. در این میان، واردات عمدتاً شامل کالاهای سرمایه ای (از جمله تجهیزات حمل و نقل)، صنایع، نفت و مواد غذایی است. در نتیجه رکود بین المللی، کاهش قیمت کالاها و افزایش قیمت نفت خام، وضعیت تراز پرداخت های این کشورها در چند سال گذشته به شدت بدتر شده است. کمبود ارز خارجی بسیاری از کشورها را از واردات مواد خام و تجهیزات سرمایه کافی برای صنایع خود باز می دارد. در نتیجه، نرخ بهره برداری از کارخانه در سطوح بسیار پایینی است.