دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Gabriel Giannattasio
سری:
ISBN (شابک) : 6599501680, 9786599501685
ناشر: Editora E.D.A
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 331
زبان: Portuguese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 70 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب O Livro Proibido. Totalitarismo, Intolerância e Pensamento Único na Universidade به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب ممنوعه. توتالیتاریسم، عدم تحمل و یک اندیشه در دانشگاه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در کتابی از فیلسوف، جامعه شناس و مورخ فرانسوی ریموند آرون (1905-1983) که به پرتغالی ترجمه نشده و در گرماگرم حوادث سال 1968 در فرانسه منتشر شده است، با عنوان «انقلاب گمشده: تأملاتی در مورد وقایع ماه می»، آرون در مورد خطرات ویران کردن دانشگاه ها می نویسد: یکی از درس هایی که از رویدادها می گیرم این است که جوامع مدرن شکننده تر از آن چیزی هستند که ما فکر می کردیم. دانشگاه، که در مورد آن با جزئیات بیشتر صحبت خواهیم کرد، موسسه ای شکننده است. و اصرار دارم که اگر با شور و اشتیاق حرف زده ام و نوشته ام به این دلیل است که این جوانان و بسیاری از همکارانم با حمله به بنیان اخلاقی آن یک نهاد گرانبها را تخریب می کنند. و اگر تساهل متقابل بین کسانی که تدریس می کنند و نظم و انضباط رضایت مند دانشجویان نباشد، هیچ پایه اخلاقی دیگری برای دانشگاه وجود ندارد. اگر دانشجویان از دانشگاه به عنوان فضایی برای تحریک سیاسی استفاده کنند، تدریس به معنای عالی کلمه وجود ندارد.
Em um livro do filósofo, sociólogo e historiador francês Raymond Aron (1905-1983), não traduzido para o português e publicado na França no calor dos acontecimentos de 1968, intitulado ‘A Revolução perdida: reflexões sobre os acontecimentos de maio', Aron escreve sobre os riscos de arruinarmos as Universidades: Uma das lições que eu tiro dos eventos é que as sociedades modernas são mais frágeis do que pensávamos. A Universidade, sobre a qual nós falaremos mais detalhadamente, é uma instituição particularmente frágil. E, eu insisto, se eu falei e escrevi com tanta paixão é porque estes jovens e muitos de meus colegas destroem uma instituição preciosa, pois eles atacam aquele que é seu fundamento moral. E não há outro fundamento moral da Universidade se não a tolerância recíproca entre os que ensinam e a disciplina consentida dos estudantes. Não há ensinamento, na acepção mais elevada do termo, se os estudantes utilizam a Universidade como espaço de agitação política.