دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: Jeremy Bernstein سری: ISBN (شابک) : 0674417089, 9780674417083 ناشر: Harvard University Press سال نشر: 2014 تعداد صفحات: 218 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1,002 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Nuclear Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایران هسته ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برنامه هستهای ایران از زمانی که آژانس بینالمللی انرژی اتمی در سال 2003 گزارش داد که ایران مخفیانه فعالیتهای غنیسازی را دنبال میکند، جنجالهای شدیدی ایجاد کرده است. اگرچه مقامات ایرانی اصرار دارند که این برنامه صلحآمیز است، اما بسیاری از جامعه بینالمللی نسبت به اهداف اعلامشده ایران تردید دارند و برخی ادعا میکنند که خطر گسترش تسلیحات هستهای در جهان امروز وجود ندارد.
ایران هسته ای خوانندگان را در پیچ و خم پیچیده علم و رازداری که در قلب جاه طلبی های هسته ای ایران قرار دارد، راهنمایی می کند. جرمی برنشتاین که برای خوانندگان عمومی می نویسد، دانش خود را به عنوان یک فیزیکدان در مورد این مسائل به ارمغان می آورد و اصول علمی و موانع فنی موجود در ایجاد راکتورها و بمب های هسته ای را توضیح می دهد. توضیحات او از فیزیک شکافت گرفته تا روش های جداسازی ایزوتوپ تا فناوری های مورد نیاز برای تسلیح اورانیوم و پلوتونیوم شکافت پذیر را شامل می شود. ساخت سانتریفیوژهای ایران با قابلیت تولید اورانیوم با درجه تسلیحات مورد توجه رسانهها قرار گرفته است و برنشتاین نحوه عملکرد این دستگاههای پیچیده را توضیح میدهد. او بسیاری از عناصر داستان انسانی را در بحث های خود در مورد فناوری درهم می آمیزد، مانند این واقعیت که سانتریفیوژها برای اولین بار توسط اسرای جنگی آلمانی که در اتحاد جماهیر شوروی کار می کردند اختراع شد.
ایران هسته ای مرکز بحث برانگیز غنی سازی اورانیوم در نطنز و راکتور آب سنگین در اراک را مورد توجه قرار می دهد و چهره های کلیدی در تجارت بین المللی جاری را معرفی می کند. در فن آوری سلاح، از جمله فیزیکدان پاکستانی A. Q. Khan. این کتاب مختصر برای هر کسی که میخواهد علم پشت بحران بینالمللی پیرامون برنامه هستهای ایران را درک کند، به موقع خوانده میشود.