دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Biswas. Shampa
سری:
ISBN (شابک) : 9780816680979, 0816680981
ناشر: University of Minnesota Press
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 298
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Nuclear desire: power and the postcolonial nuclear order به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب میل هسته ای: قدرت و نظم هسته ای پسااستعماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از زمان تصویب آن در سال 1970، معاهده منع گسترش تسلیحات هسته ای (NPT)، به یکی از گره های یک رژیم عظیم، گسترده و چند میلیارد دلاری تبدیل شده است که برای کاهش سرعت گسترش سلاح های هسته ای و فناوری تسلیحات ضروری تلقی می شود. با این حال، به گفته شامپا بیسواس، این تلاش های خوش نیت برای توقف گسترش سلاح های هسته ای توجه را از نظم هسته ای سلسله مراتبی جهانی تحت سلطه دولت های قدرتمند و منافع سرمایه داری که از وضعیت موجود سود می برند، منحرف می کند. بیسواس در میل هستهای پیشنهاد میکند که تعقیب و تولید انرژی هستهای توسط این نظم نابرابر جهانی که اثرات مضر دائمی و روزانه آن توسط برخی از آسیبپذیرترین ارگانها در سراسر جهان تجربه میشود، حفظ میشود. او با ارائه یک مورد قانعکننده برای لغو هستهای، نشان میدهد که مسیر رسیدن به صفر هستهای با موفقیت بیشتری از منظر پسااستعماری و اقتصاد سیاسی بیعدالتی طی میشود نه از منشور «امنیت». در پایان، عدم اشاعه تسلیحات هستهای. رژیم سلسله مراتبی از داشتهها و نداشتنها را حفظ میکند، که نابرابریهایی را که در تضاد با هدف گستردهتر NPT است، تقویت میکند. میل هستهای مبتکر، با استدلال قوی و مدتها به تأخیر افتاده، فراتر از نقدهای متعارف حرکت میکند تا به محققان و دانشجویان روابط بینالملل بینش جدیدی در مورد اینکه چگونه یک جهان امنتر همزمان میتواند صلحآمیزتر و عادلانهتر باشد، ارائه میکند.