دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Richard Jobson
سری:
ISBN (شابک) : 9781526113337, 9781526113306
ناشر: Manchester University Press
سال نشر: 2018
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Nostalgia and the Post-War Labour Party: Prisoners of the Past به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نوستالژی و حزب کارگر پس از جنگ: زندانیان گذشته نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب تأثیری را که نوستالژی بر توسعه سیاسی حزب کارگر از سال 1951 داشته است بررسی میکند. این کتاب استدلال میکند که نوستالژی هویت حزب کارگر را مشخص کرده و مسیر حرکت حزب را تعیین کرده است. نوستالژی مانع بحث در مورد سیاست شده است، شکل و پارامترهای نوسازی حزب را تعیین می کند، تضاد و انسجام داخلی را شکل می دهد و انطباق حزب با تغییرات اجتماعی-اقتصادی را دشوار می کند. این حزب اغلب از ارتباط با دنیای مدرن خارج شده است. به این ترتیب، این مطالعه ارزیابی ناکامیهای حزب کارگر در انطباق با ماهیت در حال تغییر بریتانیای پس از جنگ را ارائه میکند و هم برای دانشجویان و دانشگاهیان و هم برای کسانی که علاقه عمومی بیشتری به تاریخ و سیاست حزب کارگر دارند، جالب خواهد بود.
This book examines the impact that nostalgia has had on the Labour Party’s political development since 1951. It argues that nostalgia has defined Labour’s identity and determined the party’s trajectory. Nostalgia has hindered policy discussion, determined the form and parameters of party modernisation, shaped internal conflict and cohesion and made it difficult for the party to adjust to socioeconomic changes. It has frequently left the party out of touch with the modern world. In this way, this study offers an assessment of Labour’s failures to adapt to the changing nature of post-war Britain and will be of interest to both students and academics and to those with a more general interest in Labour’s history and politics.