دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: David Brehme (auth.)
سری: BestMasters
ISBN (شابک) : 9783658168223, 9783658168230
ناشر: Springer
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 152
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مفاهیم بهنجاری در گفتمان معلولیت: یک بررسی کیفی از کودکان دبستانی فراگیر در براندنبورگ: روانشناسی تربیتی، روانشناسی کودک و مدرسه
در صورت تبدیل فایل کتاب Normalitätskonzepte im Behinderungsdiskurs: Eine qualitative Befragung inklusiv-beschulter Brandenburger Grundschulkinder به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مفاهیم بهنجاری در گفتمان معلولیت: یک بررسی کیفی از کودکان دبستانی فراگیر در براندنبورگ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نویسنده با این کتاب اولین بررسی تجربی، انتقادی-اجتماعی-روانشناختی نقش مفاهیم عادی بودن کودکان را در هنگام صحبت درباره ناتوانی ها ارائه می دهد. بررسی او از دانشآموزان مدارس ابتدایی فراگیر در براندنبورگ نشان میدهد که ناتوانی و عادی بودن مفاهیمی هستند که جداییناپذیر هستند و به روشهای مختلف متناقض به هم مرتبط هستند. این نتایج به نظریهپردازی مبتنی بر تجربی از بهنجاری کمک میکند - مفهومی که برای روانشناسی ضروری است اما به سختی مورد مطالعه قرار گرفته است.
Der Autor legt mit diesem Buch die erste empirische, kritisch-sozialpsychologische Untersuchung der Rolle von Normalitätskonzepten von Kindern vor, wenn diese über Behinderung sprechen. Seine Befragung von Schulkindern an inklusiven Grundschulen in Brandenburg zeigt, dass Behinderung und Normalität als Konzepte untrennbar und auf vielfältige, widersprüchliche Weise miteinander verbunden sind. Diese Ergebnisse leisten einen Beitrag zur empirisch fundierten Theoretisierung von Normalität – einem für die Psychologie essentiellem, aber kaum untersuchten Konzept.
Front Matter....Pages I-XIII
Einleitung....Pages 1-15
Methoden....Pages 17-40
Ergebnisse....Pages 41-78
Diskussion....Pages 79-102
Fazit....Pages 103-104
Reflexion....Pages 105-106
Back Matter....Pages 107-139