دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Rainer Schnell (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783810018175, 9783322973801
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1997
تعداد صفحات: 321
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب عدم پاسخگویی در نظرسنجی های جمعیتی: میزان، توسعه و علل: علوم اجتماعی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Nonresponse in Bevölkerungsumfragen: Ausmaß, Entwicklung und Ursachen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب عدم پاسخگویی در نظرسنجی های جمعیتی: میزان، توسعه و علل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به نظر می رسد که بخش ظاهراً رو به افزایشی از جمعیت از نظرسنجی اجتناب می کنند. از آنجایی که در حال حاضر تنها داده های کمی در مورد توسعه بدون پاسخ برای جمهوری فدرال آلمان وجود دارد، جامع ترین سری زمانی بدون پاسخ تا به امروز از مطالعات آرشیو مرکزی برای تحقیقات اجتماعی تجربی ایجاد شده است، که تجزیه و تحلیل آن تمرکز بر روی کار توجه ویژه ای به جزئیات کار میدانی در جمهوری فدرال، از جمله با توجه به تفاوت بین مؤسسات نظرسنجی شد. یک نظریه برای توضیح رفتار مشارکت در حال حاضر فقط به شکل ابتدایی وجود دارد. در بخش دوم کار، فرضیه های موجود و نتایج تجربی فردی به عنوان یک مورد خاص از یک نظریه کنش عقلانی استخراج شده است. در نهایت، توصیه هایی برای انجام نظرسنجی های آکادمیک ارائه می شود که در آنها سطوح بالایی از پاسخ باید به دست آید.
Ein vermeintlich immer grösserer werdender Teil der Bevölkerung scheint sich Befragungen zu entziehen. Da für die BRD bislang nur wenige Daten zur Entwicklung des Noresponse existieren, wurde aus den Studien des Zentralarchivs für empirische Sozialforschung die bislang umfangreichste Nonresponse-Zeitreihe erstellt, deren Analyse einen Schwerpunkt der Arbeit bildet. Hierbei wurd den Einzelheiten der Feldarbeit in der Bundesrepublik auch in der Hinsicht auf Unterschiede zwischen den Erhebungsinstituten besondere Aufmerksamkeit gewidmet. Eine Theorie zur Erklärung des Teilnahmeverhaltens existiert bisher nur in Ansätzen. Im zweiten Teil der Arbeit werden die vorhandenen Hypothesen und empirischen Einzelergebnisse als Spezialfall einer Theorie rationalen Handelns hergeleitet. Abschliessend werden Empfehlungen für die Durchführung akademischer Surveys gegeben, bei denen besonders hohe Ausschöpfungen zerzielt werden sollen.
Front Matter....Pages 1-10
Das Problem steigender Ausfälle bei Bevölkerungsumfragen....Pages 11-27
Empirische Studien zum Ansteigen des Unit-Nonresponse außerhalb der BRD....Pages 29-43
Entwicklung des Unit-Nonresponse in der Bundesrepublik....Pages 45-132
Theoretische Erklärungen und empirische Korrelate des Nonresponse....Pages 133-216
Ursachen unterschiedlicher Erreichbarkeit der Zielpersonen....Pages 217-244
Zur Möglichkeit der Korrektur von Nonresponse....Pages 245-250
Empfehlungen für die Durchführung von Erhebungen....Pages 251-266
Back Matter....Pages 267-324