دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Katja Galimberti
سری: Elementi
ISBN (شابک) : 8807470322, 9788807470325
ناشر: Feltrinelli
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 246 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نیچه یک راهنما: نقد، تفسیر، و غیره، نیچه، فردریش ویلهلم، -- 1844-1900 -- نقد و تفسیر، نیچه، فردریش ویلهلم، -- 1844-1900، نیچه، فردریش
در صورت تبدیل فایل کتاب Nietzsche. Una guida به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نیچه یک راهنما نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این مجلد، نویسنده تلاش میکند تا اندیشههای نیچه را که در قصیدهها و قطعات پراکنده شده است، بازسازی کند. این اثر به بخش اول تقسیم می شود که اراده به قدرت را در اشکال آن تحلیل می کند: اراده به قدرت به عنوان دانش، به عنوان طبیعت، به عنوان یک جامعه، به عنوان یک فرد و به عنوان هنر، و بخش دوم که در آن اراده به قدرت مربوط به اندیشه بازگشت ابدی، سنگ بنای فلسفه نیچه، که تنها از آن شروع می شود، نه تنها می توان معنای نهیلیسم منفعل، بلکه نهیلیسم فعال را نیز درک کرد، که شرط آغاز به کار نوعی انسان است که فراتر از آن است. فلسفه غرب تاکنون به آن توجه داشته است.
In questo volume l'autrice tenta una ricostruzione organica e sistematica del pensiero di Nietzsche sparso in aforismi e frammenti. Il lavoro si articola in una prima parte che analizza la volontà di potenza delle sue forme: volontà di potenza come conoscenza, come natura, come società, come individuo e come arte, e una seconda parte dove la volontà di potenza è messa in relazione al pensiero dell'eterno ritorno, perno della filosofia nietzschiana, a partire dal quale solamente è possibile cogliere il significato non solo del nichilismo passivo, ma anche di quello attivo, che è la condizione per inaugurare un tipo d'uomo che sia al di là del modo in cui la filosofia occidentale l'ha finora considerato.