دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Julia Jarass (auth.)
سری: Studien zur Mobilitäts- und Verkehrsforschung
ISBN (شابک) : 9783658207175, 9783658207182
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 167
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب زندگی و تحرک جدید: ترجیحات و استفاده از حمل و نقل در یک منطقه جدید درون شهری: جغرافیای انسانی
در صورت تبدیل فایل کتاب Neues Wohnen und Mobilität : Präferenzen und Verkehrsmittelnutzung in einem innerstädtischen Neubaugebiet به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زندگی و تحرک جدید: ترجیحات و استفاده از حمل و نقل در یک منطقه جدید درون شهری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جولیا جاراس ارتباط بین مسکن و تحرک روزمره را با استفاده از مثالی از توسعه جدید درون شهری در برلین بررسی میکند. او بر اساس مفهوم تصمیمهای تحرک سلسله مراتبی و همچنین مصاحبههای اکتشافی و یک نظرسنجی استاندارد شده ساکنان، اهمیت اولویتها را در انتخاب مکان مسکونی برای رفتار تحرک روزانه بررسی میکند. اولویت ها برای مکان های مسکونی به صورت جداگانه در نظر گرفته نمی شوند، اما با شناسایی گروه های مشخصه ساکنان با استفاده از تجزیه و تحلیل خوشه ای به یکدیگر مرتبط می شوند. سپس نویسنده به بررسی میزان تفاوت گروه های شناسایی شده در استفاده از حمل و نقل می پردازد. با کمک مدلهای رگرسیون چندگانه، پتانسیل توضیحی ترجیحات مکان مسکونی برای استفاده از حملونقل در یک مکان درون شهری بررسی میشود.
Julia Jarass untersucht am Beispiel eines innerstädtischen Neubaugebiets in Berlin den Zusammenhang von Wohn- und Alltagsmobilität. Auf Basis des Konzepts hierarchischer Mobilitätsentscheidungen sowie anhand explorativer Interviews und einer standardisierten Bewohnerbefragung arbeitet sie die Bedeutung von Präferenzen bei der Wohnstandortwahl für das tägliche Mobilitätsverhalten heraus. Dabei werden Wohnstandortpräferenzen nicht einzeln betrachtet, sondern in Beziehung zueinander gesetzt, indem charakteristische Bewohnergruppen anhand einer Clusteranalyse ermittelt werden. Anschließend untersucht die Autorin inwiefern sich die identifizierten Gruppen in ihrer Verkehrsmittelnutzung unterscheiden. Mithilfe multipler Regressionsmodelle wird dabei geprüft, welches Erklärungspotenzial Wohnstandortpräferenzen für die Verkehrsmittelnutzung an einem innerstädtischen Standort bieten.
Front Matter ....Pages I-XV
Einleitung (Julia Jarass)....Pages 17-21
Neues Wohnen in der Stadt (Julia Jarass)....Pages 23-28
Zusammenhang von Wohn- und Alltagsmobilität (Julia Jarass)....Pages 29-42
Charakterisierung des Untersuchungsgebiets (Julia Jarass)....Pages 43-49
Methodische Vorgehensweise und empirische Datengrundlage (Julia Jarass)....Pages 51-66
Bewohnerstruktur und Mobilitätsverhalten (Julia Jarass)....Pages 67-87
Wohnmobilität (Julia Jarass)....Pages 89-126
Wohnstandortpräferenzen und Mobilitätsverhalten (Julia Jarass)....Pages 127-139
Fazit und Ausblick (Julia Jarass)....Pages 141-151
Back Matter ....Pages 153-176