دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Johannes Janota
سری: Deutsche Vierteljahrsschrift für Literaturwissenschaft und Geistegeschichte 45 (1971), Sonderheft
ناشر: J.B. Metzler'sche Verlagsbuchhandlung
سال نشر: 1971
تعداد صفحات: 242
[244]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 18 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Neue Forschungen zur deutschen Dichtung des Spätmittelalters (1230-1500) 1957-1968 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تحقیق جدید درباره شعر آلمانی اواخر قرون وسطی (1230-1500) 1957-1968 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هانس فیشر مطالب این گزارش را جمع آوری کرد و آنها را به حدی بررسی کرد که بتوان طرح کلی بخش پیش بینی شده را شناسایی کرد. هانس فیشر در این کار مقدماتی، و همچنین در بخشهای از قبل فرمولبندی شده، یک بار دیگر نگاه اجمالی خود را از حوزه تحقیقات اواخر قرون وسطی نشان میدهد که به شدت آن را ترویج میکرد، که هیچکس برای موقعیتش مشروعتر از او نبود. اگر از تشویق هوگو کوهن، ولفگانگ مور و بورگارت واچینگر برای ادامه گزارش تحقیق پیروی کردم، به خاطر قدردانی از معلمم هانس فیشر بود که این مقاله را به یاد او تقدیم می کنم.
Hanns Fischer hat die Materialien dieses Berichts gesammelt und sie soweit gesichtet, dass sich der Grundriss des projektierten Referats erkennen liess. An diesen Vorarbeiten, aber auch an den bereits ausformulierten Partien zeigt sich nochmals Hanns Fischers souveraner Überblick über das von ihm nachhaltig geförderte Gebiet der Spätmittelalterforschung, zu deren Standortbestimmung keiner besser denn er legitimiert gewesen wäre. Wenn ich den Ermunterungen Hugo Kuhns, Wolfgang Mohrs und Burghart Wachingers zur Fortsetzung des Forschungsberichts gefolgt bin, dann geschah dies aus Dankbarkeit gegenüber meinem Lehrer Hanns Fischer, dessen Andenken ich dieses Referat widme.