ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Neoliberal Hegemony and the Pink Tide in Latin America: Breaking Up With TINA?

دانلود کتاب هژمونی نئولیبرال و جزر و مد صورتی در آمریکای لاتین: جدایی با TINA؟

Neoliberal Hegemony and the Pink Tide in Latin America: Breaking Up With TINA?

مشخصات کتاب

Neoliberal Hegemony and the Pink Tide in Latin America: Breaking Up With TINA?

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: International Political Economy Series 
ISBN (شابک) : 1137444673, 9781137444677 
ناشر: Palgrave Macmillan 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 217 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 812 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Neoliberal Hegemony and the Pink Tide in Latin America: Breaking Up With TINA? به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هژمونی نئولیبرال و جزر و مد صورتی در آمریکای لاتین: جدایی با TINA؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هژمونی نئولیبرال و جزر و مد صورتی در آمریکای لاتین: جدایی با TINA؟

چودور به بررسی مبارزات علیه هژمونی نئولیبرال در آمریکای لاتین، تحت «جزر و مد صورتی» دولت‌های چپ می‌پردازد. او با استفاده از چارچوب انتقادی اقتصاد سیاسی بین‌الملل برگرفته از کار آنتونیو گرامشی، به دو عضو برجسته آن یعنی ونزوئلا در زمان هوگو چاوز و برزیل در زمان لولا و دیلما روسف نگاه می‌کند. نویسنده استدلال می کند که انقلاب بولیواری ونزوئلا نمایانگر یک پروژه ضد هژمونیک است که به دنبال ایجاد یک آلترناتیو رادیکال برای نئولیبرالیسم است، در حالی که پروژه برزیل به عنوان یک انقلاب منفعل با هدف کسب رضایت مجدد برای هژمونی نئولیبرال با دادن امتیازات مادی و ایدئولوژیک به آن بهتر درک می شود. توده های برزیل علیرغم تفاوت‌هایشان، این دو پروژه در سطح منطقه‌ای با یکدیگر همکاری می‌کنند و روند یکپارچگی منطقه‌ای را به پیش می‌برند که هدف آن این است که آمریکای لاتین را از نظر سیاسی، اقتصادی و ایدئولوژیک در نظم جهانی نئولیبرال خودمختارتر کند. این کتاب پیشنهاد می‌کند که این فرآیند فرصت‌هایی را برای آمریکای لاتین منصفانه‌تر، مرفه‌تر و دموکراتیک‌تر در قرن بیست و یکم باز می‌کند و هژمونی آمریکا و پروژه نئولیبرالی آن را در انجام این کار به چالش می‌کشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Chodor examines the struggles against neoliberal hegemony in Latin America, under the 'Pink Tide' of leftist governments. Utilizing a critical International Political Economy framework derived from the work of Antonio Gramsci, he looks at its two most prominent members – Venezuela under Hugo Chávez and Brazil under Lula and Dilma Rousseff. The author argues that Venezuela's Bolivarian Revolution represents a counter-hegemonic project that seeks to construct a radical alternative to neoliberalism, while the Brazilian project is better understood as a passive revolution aiming to re-secure consent for neoliberal hegemony by making material and ideological concession to the Brazilian masses. Despite their differences, the two projects cooperate at the regional level, driving the process of regional integration that aims to make Latin America more politically, economically and ideologically autonomous in the neoliberal world order. The book suggests this process opens up opportunities for a fairer, more prosperous and more democratic Latin America in the 21st century, challenging American hegemony and its neoliberal project in doing so.





نظرات کاربران