دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Richard Lloyd
سری:
ISBN (شابک) : 0415870976, 9780415870979
ناشر: Routledge
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 329
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Neo-Bohemia: Art and Commerce in the Postindustrial City به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نئو-بوهمیا: هنر و تجارت در شهر پساصنعتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Neo-Bohemia مطالعه فرهنگ بوهمی را به سطح خیابان کاهش می دهد، در حالی که تعهد به درک بافت های شهری تاریخی و اقتصادی گسترده تر را حفظ می کند. این کتاب که همزمان خواندنی و آکادمیک است، روندهای شهری کلیدی را در سپیده دم قرن بیست و یکم پیشبینی میکند و هم بر ماهیت بوهمایهای معاصر و هم بر شهرهایی که آنها را در خود جای دادهاند، نور میافکند. ارتباط درک روندهایی که به تصویر می کشد فقط افزایش یافته است، به ویژه در پرتو بحران شهری کنونی که دوره طولانی اصیل سازی و توسعه اقتصاد جدید را سوراخ کرده و ما را احتمالاً در پرتگاه بوهمای جدید بعدی قرار داده است.
Neo-Bohemia brings the study of bohemian culture down to the street level, while maintaining a commitment to understanding broader historical and economic urban contexts. Simultaneously readable and academic, this book anticipates key urban trends at the dawn of the twenty-first century, shedding light on both the nature of contemporary bohemias and the cities that house them. The relevance of understanding the trends it depicts has only increased, especially in light of the current urban crisis puncturing a long period of gentrification and new economy development, putting us on the precipice, perhaps, of the next new bohemia.