دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Adam Dolnik. Keith M. Fitzgerald
سری:
ISBN (شابک) : 0275997480, 9780275997434
ناشر: Praeger
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 227
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Negotiating Hostage Crises with the New Terrorists (Psi Classics of the Counterinsurgency Era) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مذاکره درباره بحران های گروگان گیری با تروریست های جدید (Psi کلاسیک های دوران ضد شورش) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب در مورد نقش مذاکره در حل و فصل بحران های گروگان گیری موانع تروریستی است. چه درس هایی می توان از حوادث مرگبار گذشته آموخت تا مذاکره کنندگان بحران و تصمیم گیرندگان بتوانند با اثربخشی بیشتری در آینده عمل کنند؟ تروریست ها چه درس هایی می آموزند و چگونه بر پویایی حوادث آینده تأثیر می گذارند؟ در مورد تهدید تروریستی و جلوگیری از تشدید موقعیت های گروگان گیری تروریست ها در آینده چه می توانیم بیاموزیم؟ در حالی که بسیاری از مذاکره کنندگان بحران آموزش دیده در سراسر جهان وجود دارند، تقریباً هیچ یک از آنها هرگز با یک حادثه گروگان گیری تروریستی تماس نداشته اند. علاوه بر این، کل برنامه آموزشی اکثر مذاکره کنندگان گروگان بر حل بحران هایی متمرکز است که مسائلی مانند ایدئولوژی، مذهب، یا مجموعه های متفاوت اهداف استراتژیک و طرز فکر گروگان گیران ایدئولوژیک را در نظر نمی گیرد. این امر به ویژه در مورد تروریست های نژاد جدید صادق است، که کمتر تبعیض آمیز، کشنده تر، و تمایل بیشتری برای اعدام گروگان ها و مرگ در طول حادثه شده اند. علاوه بر این، بسیاری از پارادایمها و پیشفرضهایی که رویه معاصر مذاکره بحران بر آنها استوار است، واقعیت تروریستهای جدید را منعکس نمیکند. تمرکز اصلی این کتاب بر بازسازی و تحلیل دقیق دو مورد پرمخاطب در جهان است. در سالهای اخیر، تئاتر مسکو و مدرسه بسلان بحران گروگانگیری، با هدفی روشن از درسهایی برای استراتژیهای مذاکره گروگانها در آینده. این یک موضوع در اولویت است. دستورالعملهای تروریستی کشورهایی مانند عربستان سعودی و عراق نشان میدهد که سازمانهای تروریستی درسهای آموختهشده از این دو حادثه را بسیار دقیق مشاهده و تجزیه و تحلیل میکنند، که نشان میدهد به احتمال زیاد شاهد گروگانگیری این نوع تروریستها با تعداد زیادی از مبارزان انتحاری و اعدامها خواهیم بود. گروگان ها در مقطعی در آینده این موضوع طیف گسترده ای از سوالات را در مورد پاسخ های مناسب و استراتژی های مذاکره ایجاد می کند. از همان نگاه اول مشخص است که آمادگی نداریم.