دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ernest Gellner
سری:
ISBN (شابک) : 0801492637, 9780801492631
ناشر: Cornell University Press
سال نشر: 1983
تعداد صفحات: 73
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Nations and Nationalism (New Perspectives on the Past) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ملل و ناسیونالیسم (دیدگاه های جدید در گذشته) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ناسیونالیسم یکی از نیرومندترین نیروها در دنیای مدرن است، با این حال به طرز شگفت آوری کمتر مورد مطالعه قرار گرفته و تنها به طور ناقصی توسط طرفداران و مخالفان آن درک شده است. نفوذ آن به دنیای مدرن اغلب به عنوان تجدید حیات غرایز بدوی و آتاویستی، یا به عنوان یک توهم پرورش یافته توسط چند نظریه پرداز، سیاستمدار یا مبلغ توضیح داده می شود. جلد حاضر ناسیونالیسم را بر اساس ریشه های اجتماعی آن که در سازمان اجتماعی صنعتی قرار می گیرد، تفسیر می کند. پروفسور گلنر استدلال می کند که جامعه ای که ثروت و رشد اقتصادی را هدف قرار می دهد، به نوآوری، تحرک شغلی، رسانه های جمعی، سواد جهانی و آموزش در یک اصطلاح مشترک و استاندارد وابسته است. در مجموع اینها رابطه بین فرهنگ و دولت را تغییر می دهند. عملکرد جامعه به یک نظام آموزشی فراگیر بستگی دارد که به یک فرهنگ گره خورده و توسط دولتی که با آن فرهنگ شناخته می شود محافظت می شود. اصل یک دولت، یک فرهنگ خود را احساس می کند و واحدهای سیاسی که با آن مطابقت ندارند فشار را در قالب فعالیت ملی گرایانه احساس می کنند.
Nationalism is one of the most powerful forces in the modern world, yet it is surprisingly little studied and only imperfectly understood, either by its adherents or its opponents. Its irruption into the modern world is often explained as a resurgence of primitive, atavistic instincts, or as a delusion fostered by a few theoreticians, politicians or propagandists. The present volume interprets nationalism in terms of its social roots, which it locates in industrial social organization. A society that aims for affluence and economic growth, Professor Gellner argues, depends on innovation, occupational mobility, mass media, universal literacy, and education in a shared, standard idiom. Taken together these transform the relationship between culture and the state. The functioning of the society depends on an all-embracing educational system, tied to one culture and protected by a state identified with that culture. The principle one state, one culture makes itself felt, and political units which do not conform to it feel the strain in the form of nationalist activity.