دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Ahmad H. Sa'di, Lila Abu-Lughod سری: Cultures of History ISBN (شابک) : 0231135793, 9780231135795 ناشر: Columbia University Press سال نشر: 2007 تعداد صفحات: 374 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Nakba: Palestine, 1948, and the Claims of Memory به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نکبه: فلسطین، 1948، و ادعاهای حافظه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای ناظران خارجی، رویدادهای جاری در اسرائیل، غزه و کرانه باختری به ندرت با حافظه جمعی فلسطینیان عادی مرتبط است. اما برای خود فلسطینیها، بیعدالتیهای حال بهعنوان تکرار مداوم بیعدالتی گذشته تجربه میشوند.
با تمرکز بر خاطرات نکبه یا «فاجعه» 1948، که در آن صدها نفر هزاران فلسطینی برای ایجاد کشور اسرائیل خلع ید شدند، دست اندرکاران این جلد تجربه فلسطینی معاصر را روشن می کنند و ادعاهای اخلاقی آنها برای عدالت و جبران را روشن می کنند.
مقالات کتاب راه هایی را در نظر می گیرد که فلسطینیان از طریق آن ها می پردازند. به یاد آورده اند و خود را پیرامون نکبه سازماندهی کرده اند، آسیبی مرکزی که همچنان در حافظه شخصی و جمعی فلسطینی ها شکسته می شود. نویسندگان با تحلیل تاریخ شفاهی و روایتهای مکتوب، شعر و سینما، شهادتهای شخصی و شواهد دادگاه نشان میدهند که چگونه تداوم تجربه خشونت، آوارگی و اشغال، گذشته پیش از نکبت و سرزمین فلسطین را به نمادهایی از آنچه بوده است، تبدیل کرده است. همچنان گم می شود.
نکبه شیوه های متفاوتی را آشکار می کند که فلسطینیان وقایع سال 1948 را تجربه کرده و در خاطرات خود نگه می دارند. این اولین کتابی است که به تفصیل چگونگی خاطرات را بررسی می کند. گذشته فاجعه بار فلسطین بر اساس تفاوت های طبقاتی، جنسیتی، نسلی و موقعیت جغرافیایی شکل گرفته است. در کاوش در قدرت گذشته، نویسندگان فوریت مسئله حافظه را برای درک تاریخ مورد بحث زمان حال نشان می دهند.
مشارکت کنندگان: لیلا ابولقود، دانشگاه کلمبیا; دایانا کیون آلن، دانشگاه هاروارد؛ Haim Bresheeth، دانشگاه شرق لندن; راشل دیویس، دانشگاه جورج تاون؛ سامرا اسمایر، دانشگاه کالیفرنیا، برکلی; ایزابل هامفریس، دانشگاه ساری؛ لنا جایوسی، دانشگاه زاید؛ لاله خلیلی، SOAS، دانشگاه لندن; عمر القطان، فیلمساز؛ احمد ح. سعدی، دانشگاه بن گوریون; رزماری سیغ، مردم شناس لبنانی؛ سوزان اسلیومویکس، دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس