دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Richard Salomon (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658032906, 9783658032913
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 196
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 49 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب موفقیت پایدار اتحادهای استراتژیک: به صورت کمی بر اساس مدیریت استراتژیک بررسی شده است: علوم کسب و کار/مدیریت، عمومی، استراتژی کسب و کار/رهبری
در صورت تبدیل فایل کتاب Nachhaltiges Gelingen strategischer Allianzen: Quantitativ untersucht auf Basis des strategischen Managements به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب موفقیت پایدار اتحادهای استراتژیک: به صورت کمی بر اساس مدیریت استراتژیک بررسی شده است نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ریچارد سالومون از یک مطالعه تجربی برای بررسی این سوال استفاده می کند: "کدام پیش نیازهای استراتژیک منجر به موفقیت در اتحادهای استراتژیک می شود؟". در انجام این کار، او مدلی طراحی می کند که تعداد زیادی از استراتژی های مرتبط با تشکیل یک اتحاد استراتژیک را سازماندهی می کند و آنها را به یک ساختار سه لایه تبدیل می کند. وی از طرح واره این مدل، پنج فرضیه را استخراج می کند که از یک سو، قطعی بودن مدل و از سوی دیگر، احتمال موفقیت یا پیش نیازهای موفقیت اتحادهای استراتژیک را نشان می دهد. این بدان معناست که روشهای آزمون آماری مانند آزمون استقلال c²، آزمون t، رگرسیون چندگانه خطی و ANOVA در نهایت میتوانند برای نشان دادن اینکه ساختار سه لایه دارای منطق ذاتی منسجم است و برای کاربرد عملی در اتحادهای استراتژیک بالقوه مناسب است، استفاده شوند.
Richard Salomon geht mittels einer empirischen Untersuchung der Frage nach: „Welche strategischen Voraussetzungen führen zu Erfolg in strategischen Allianzen?“. Hierbei entwirft er ein Modell, das eine Vielzahl von Strategien, die zur Bildung einer strategischen Allianz relevant sind, prinzipiell ordnet und in eine dreischichtige Struktur überführt. Aus dem Schema dieses Modells leitet er fünf Hypothesen ab, welche zum einen die Schlüssigkeit des Modells und zum anderen die Erfolgswahrscheinlichkeiten resp.Voraussetzungen für das Gelingen strategischer Allianzen zeigen sollen. Damit kann über statistische Testverfahren wie c²-Unabhängigkeitstest, t-Test, lineare Mehrfachregression und ANOVA letztendlich untermauert werden, dass die dreischichtige Struktur eine stimmige inhärente Logik aufweist und für die praktische Anwendung in potenziellen strategischen Allianzen geeignet ist.
Front Matter....Pages I-XIX
Einleitung....Pages 1-5
Theorie und Forschungsstand....Pages 7-76
Untersuchungskonzeption....Pages 77-98
Untersuchungsergebnisse und Handlungsempfehlungen....Pages 99-108
Schlussbetrachtung....Pages 109-111
Back Matter....Pages 113-184