دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Erol Yildiz. Marc Hill
سری: Kultur & Konflikt 6
ناشر: Transcript Verlag
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 291
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Nach der Migration. Postmigrantische Perspektiven jenseits der Parallelgesellschaft به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بعد از مهاجرت چشم اندازهای مهاجرت فراتر از جامعه موازی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مهاجرت انواع مختلفی از تحرک را ایجاد می کند که مکان ها، روش های زندگی و دیدگاه های مختلف را به هم متصل می کند. افرادی که مهاجرت می کنند فضاهایی ایجاد می کنند که هم با آن هایی که ترک کرده اند و هم با فضاهایی که دوباره اشغال شده اند متفاوت است. به این ترتیب ساختارها، فرهنگ ها و اشکال ارتباطی ایجاد می شود که بدون انگیزه مهاجرت به سختی قابل تصور است. تمرین زندگی نشان میدهد که افراد خانهها و وابستگیهای متفاوتی دارند، میتوانند شبکههای فرهنگی و اجتماعی متنوعی ایجاد کنند و میدانند چگونه با اسناد منفی از بیرون، خلاقانه و خرابکارانه برخورد کنند. به این ترتیب، شیوههای روزمره پس از مهاجرت، چندخانگی، ترکیبی و فرافرهنگی توسعه مییابد که تاکنون به سختی مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین، مقالات این مجلد را باید بهعنوان درخواستی برای دیدگاهی متفاوت از چیزها و بهعنوان رد بیاعتمادی پیشبینیکنندهای که اغلب با پدیدههای مرتبط با مهاجرت مواجه میشود، در نظر گرفت. این خواننده حاوی مقالاتی از Wolf-Dietrich Bukow، Sabine Hess، Regina Römhild و Mark Terkessidis و دیگران است.
Durch Migration entstehen vielfältige Formen der Mobilität, die verschiedene Orte, Lebensweisen und Visionen miteinander verbinden. Menschen, die migrieren, schaffen Räume, die sich sowohl von denen unterscheiden, die sie verlassen haben, als auch von jenen, die neu bezogen wurden. So werden Strukturen, Kulturen und Kommunikationsformen erschaffen, die ohne Impulse durch Migration kaum denkbar wären. Die Lebenspraxis zeigt, dass Menschen mehrere Heimaten und Zugehörigkeiten haben, diverse kulturelle und soziale Netzwerke schaffen können und dass sie mit negativen Zuschreibungen von außen kreativ und subversiv umzugehen wissen. Auf diese Weise entwickeln sich postmigrantische, mehrheimische, hybride und transkulturelle Alltagspraktiken, die bisher kaum gewürdigt worden sind. Die Beiträge dieses Bandes verstehen sich daher als Plädoyer für eine andere Sicht der Dinge und als Absage an das vorauseilende Misstrauen, mit dem migrationsbedingten Phänomenen häufig begegnet wird. Dieser Reader enthält Beiträge u.a. von Wolf-Dietrich Bukow, Sabine Hess, Regina Römhild und Mark Terkessidis.