دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Oliver Geden (auth.)
سری: Forschung Soziologie 200
ISBN (شابک) : 9783810041005, 9783322999542
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 130
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ساختارهای مردانگی در حزب آزادی اتریش: یک مطالعه کیفی-تجربی: علوم اجتماعی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Männlichkeitskonstruktionen in der Freiheitlichen Partei Österreichs: Eine qualitativ-empirische Untersuchung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ساختارهای مردانگی در حزب آزادی اتریش: یک مطالعه کیفی-تجربی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
حزب آزادی اتریش به دلیل نسبت متوسط مردان در میان مقامات و رأی دهندگان در مقایسه با سایر احزاب، اغلب به عنوان «حزب مردانه» طبقه بندی می شود. به منظور دستیابی به جذابیت ویژه FPÖ برای مردان، این مطالعه اکتشافی گفتمان های لیبرال در مورد مردانگی را هم در رسانه های حزبی و هم بر اساس بحث های گروهی با مقامات حزب بازسازی می کند. از نقطه نظر تئوریک، این شکاف را به بحث پیشرفته در مورد زنان در FPÖ می بندد. از آنجایی که وضعیت عمومی ناکافی تحقیق در مورد جنسیت افراط گرایی راست عمدتاً به دلیل شرایط دشوار تحقیق کیفی در "زمینه های مورد مناقشه" است، این کتاب همچنین به این سؤال در مورد شرایط تحقیق عملی و اخلاقی می پردازد که تحت آن افراط گرایان راست هستند. سازمان ها را می توان با استفاده از روش های واکنشی بررسی کرد.
Die Freiheitliche Partei Österreichs wird aufgrund ihres im Parteienvergleich überdurchschnittlich hohen Männeranteils unter FunktionärInnen und WählerInnen häufig als ,Männerpartei' klassifiziert. Um der besonderen Attraktivität der FPÖ für Männer auf die Spur zu kommen, rekonstruiert die explorativ angelegte Studie freiheitliche Männlichkeitsdiskurse, sowohl in Parteimedien als auch anhand von Gruppendiskussionen mit Parteifunktionären. In theoretischer Hinsicht schließt sie damit die Lücke zur bereits fortgeschrittenen Diskussion über Frauen in der FPÖ. Da der insgesamt nur unzureichende Forschungsstand zur Vergeschlechtlichung des Rechtsextremismus maßgeblich auf die erschwerten Bedingungen einer qualitativen Forschung in ,umkämpften Feldern' zurückzuführen sein dürfte, widmet sich das Buch zudem auch der Frage, unter welchen forschungspraktischen wie forschungsethischen Bedingungen rechtsextreme Organisationen mit reaktiven Methoden untersucht werden können.
Front Matter....Pages 1-7
Einleitung....Pages 9-12
Rechtsextremismus und Männlichkeit....Pages 13-25
Die FPÖ und ihre Vergeschlechtlichung....Pages 27-38
Das Forschungsdesign....Pages 39-63
Männlichkeitsdiskurse in der FPÖ — eine empirische Rekonstruktion....Pages 65-110
Von freiheitlichen Männlichkeitsdiskursen zur gendered substructure rechtsextremer Organisationen....Pages 111-120
Back Matter....Pages 121-133