دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Michail Logvinov (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658167356, 9783658167363
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 46
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مسلمان و اسلام هراسی در آلمان: اصطلاحات و یافته ها در مقایسه اروپایی: دانش - گفتمان، مهاجرت، جامعه شناسی دین
در صورت تبدیل فایل کتاب Muslim- und Islamfeindlichkeit in Deutschland : Begriffe und Befunde im europäischen Vergleich به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مسلمان و اسلام هراسی در آلمان: اصطلاحات و یافته ها در مقایسه اروپایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این ضروری، میخائیل لوگوینوف به بررسی این سوال می پردازد که آیا اسلام هراسی اندازه گیری شده در نظرسنجی های آلمانی شکل خاصی دارد یا خیر. او تعاریف مبتنی بر اجماع را پیشنهاد میکند، معیارهایی را ایجاد میکند که با آن میتوان خصومت با اسلام و مسلمانان در آلمان را تعیین کرد و به علل تاریخی و اجتماعی آنها میپردازد. این سؤال که واقعاً در مورد اسلام هراسی چه چیزی سنجیده می شود و آیا «تصویر دشمن» ویژه ای از اسلام در آلمان وجود دارد، به ویژه در زمان «پگیدا» و تشکیلات افراطی جدید مانند «جنبش های طرفدار» مطرح است. به هر حال، هدف علم اجتماعی (فهم) این است که بتواند در مورد کیفیت تعارضات اجتماعی اظهاراتی داشته باشد و پیشنهادهایی برای راه حل ارائه دهد.
Michail Logvinov geht in diesem essential der Frage nach, ob die in den deutschen Meinungsumfragen gemessene Islamfeindlichkeit bzw. Islamophobie eine spezifische Ausprägung hat. Er schlägt konsensfähige Begriffsbestimmungen vor, erarbeitet die Kriterien, an denen die Islam- und Muslimfeindlichkeit in Deutschland festgemacht werden können, und geht auf deren historische und soziale Ursachen ein. Die Frage, was bei Islamfeindlichkeit eigentlich gemessen wird und ob es in Deutschland ein besonderes „Feindbild Islam“ gibt, ist gerade in Zeiten der „Pegida“ und neuen extremistischen Formationen wie den „Pro-Bewegungen“ relevant. Setzt sich doch die (verstehende) Sozialwissenschaft zum Ziel, Aussagen über die Qualität sozialer Konflikte treffen und Lösungsvorschläge anbieten zu können.
Front Matter....Pages I-VII
Einleitung....Pages 1-2
Islamophobie, Islamfeindlichkeit, Muslimfeindlichkeit – was bedeuten die Begriffe?....Pages 3-9
Das Islambild im historischen und sozialen Kontext....Pages 11-30
Kritik und Bilanz....Pages 31-35
Back Matter....Pages 37-42