دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Tobias Marx (auth.)
سری: Systematische Musikwissenschaft
ISBN (شابک) : 9783658184834, 9783658184841
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 351
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نوازندگان در بین خود: انسجام و اجرا در گروه های موسیقی نیمه حرفه ای: موسیقی، مطالعات فرهنگی، روانشناسی تربیتی
در صورت تبدیل فایل کتاب Musiker unter sich: Kohäsion und Leistung in semiprofessionellen Musikgruppen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نوازندگان در بین خود: انسجام و اجرا در گروه های موسیقی نیمه حرفه ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بر مفاهیم تخصص، شخصیت، انسجام (انسجام گروهی) و اجرا تمرکز دارد که با در نظر گرفتن پنج مورد در مدلی از تعامل مرتبط با اجرا گروههای موسیقی از منظر روانشناسی اجتماعی موسیقیسازی ادغام شده است. باندها این اثر با رویکردهای روششناختی جدید و اقتباس شده و بحث مستمر از روشها مشخص میشود که در آن رویکردهایی از روانشناسی برای تناسب موسیقیشناختی مورد بحث قرار میگیرد. نتیجه یک مفهوم گسترده از تخصص و درک این موضوع است که مهارت های اجتماعی و سازمانی لازم برای ساخت موسیقی موفق باید در یک گروه توسعه یابد. برای تمرین، این کتاب پیشنهادات و حساسیتهایی را برای در نظر گرفتن تعاملات گروهی به روشی متفاوت و ارزیابی عملکرد گروهی به روشی متفاوت ارائه میکند.
Im Mittelpunkt des Buches stehen die Konzepte Expertise, Persönlichkeit, Kohäsion (Gruppenzusammenhalt) und Leistung, die aus dem Blickwinkel einer Sozialpsychologie des Musizierens anhand der Betrachtung von fünf Bands in ein Modell leistungsbezogener Interaktion von Musikgruppen integriert werden. Die Arbeit ist durch neue und adaptierte methodische Ansätze und eine kontinuierliche Methodendiskussion geprägt, indem Ansätze aus der Psychologie auf eine musikwissenschaftliche Passung hin besprochen werden. Das Resultat ist ein erweiterter Expertise-Begriff und die Erkenntnis, dass sich die notwendigen sozialen und organisatorischen Kompetenzen für erfolgreiches Musizieren in einer Gruppe entwickeln müssen. Für die Praxis bietet das Buch Anregungen und sensibilisiert dafür, Gruppeninteraktionen differenziert zu betrachten und Gruppenleistungen differenziert zu bewerten.
Front Matter....Pages I-VIII
Einleitung....Pages 9-15
Zwischen Popmusikforschung und Musikpsychologie....Pages 17-31
Expertise....Pages 33-91
Persönlichkeit....Pages 93-130
Kohäsion....Pages 131-177
Leistung....Pages 179-260
Musizieren in der Gruppe....Pages 261-290
Fazit....Pages 291-310
Anhang....Pages 311-326
Back Matter....Pages 327-355